2 Thesalonikasve 1:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Thesalonikasve 1:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Thesalonikasve 1:6 ALB - sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, - Bible Verse Picture

2 Thesalonikasve 1:6 ALB

sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, t’u jepet mundim atyre që po ju mundojnë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Thesalonikasve 1:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Thesalonikasve 1:6 ALB - sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Thesalonikasve 1:6 ALB - sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Thesalonikasve 1:6 ALB - sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Thesalonikasve 1:6 ALB - sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Thesalonikasve 1:6 ALB - sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Thesalonikasve 1:6 ALB - sepse është e drejtë, nga ana e Perëndisë, - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Thesalonikasve 1:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Thesalonikasve 1:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Kolosianëve 3:25 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:25 (ALB) »
Por ai që punon padrejtësisht do të marrë shpagimin për gjëra të padrejta që ka bërë, dhe nuk do të ketë anësi për asnjë.

Zakaria 2:8 ALB Bible Verse Image
Zakaria 2:8 (ALB) »
Sepse kështu thotë Zoti i ushtrive: "Lavdia e tij më ka dërguar te kombet që ju kanë plaçkitur, sepse ai që ju prek prek beben e syrit të tij.

Psalmet 94:20 ALB Bible Verse Image
Psalmet 94:20 (ALB) »
Do të jetë vallë aleati yt gjykata e padrejtë, që thur padrejtësi në emër të ligjit?

Ligji i Përtërirë 32:41 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 32:41 (ALB) »
kur të mpreh shpatën time dhe dora ime të përgatitet të gjykojë, do të hakmerrem me armiqtë e mi dhe do të shpërblej ata që më urrejnë.

Psalmet 74:22 ALB Bible Verse Image
Psalmet 74:22 (ALB) »
Çohu o Perëndi, mbro kauzën tënde! Mos harro që i pamendi të fyen tërë ditën.

Zbulesa 6:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:10 (ALB) »
dhe ata thirrën me zë të madh duke thënë: “Deri kur, o Zot, që je i Shenjtë dhe i Vërtetë, nuk gjykon dhe nuk merr hak për gjakun tonë nga ata që banojnë mbi dhe?.”

Isaia 49:26 ALB Bible Verse Image
Isaia 49:26 (ALB) »
Do të bëj që shtypësit e tu të hanë mishin e vet, dhe do të dehen me gjakun e vet si të ishte musht. Atëherë çdo mish do të pranojë që unë, Zoti, jam Shpëtimtari yt, Çliruesi yt, i Fuqishmi i Jakobit".

Zbulesa 19:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:2 (ALB) »
sepse të vërteta dhe të drejta janë gjykimet e tij! Ai në fakt gjykoi laviren e madhe, që e prishi dheun me kurvërinë e saj, dhe mori hak për gjakun e shërbëtorëve të vet të derdhur prej dorës së saj.”

Psalmet 79:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 79:10 (ALB) »
Sepse kombet do të thonin: "Ku është Perëndia i tyre?". Para syve tona bëju të njohur kombeve hakmarrjen e gjakut të derdhur të shërbëtorëve të tu.

Zbulesa 18:20 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:20 (ALB) »
Gëzohu përmbi të, o qiell, dhe ju apostuj të shenjtë dhe profetë, sepse Perëndia duke e gjykuar vuri në vend drejtësinë.”

Zbulesa 11:18 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 11:18 (ALB) »
Kombet ishin zemëruar, por erdhi mëria jote, dhe erdhi koha që të gjykohen të vdekurit dhe t’u jepet paga shërbëtorëve të tu, profetëve, dhe shenjtorëve, dhe atyre që druajnë emrin tënd, të vegjëlve dhe të mëdhenjve, dhe të shkatërrosh ata që shkatërrojnë dheun.”

Eksodi 23:22 ALB Bible Verse Image
Eksodi 23:22 (ALB) »
Por në qoftë se i bindesh plotësisht zërit të tij dhe bën të gjitha ato që do të them, unë do të jem armiku i armiqve të tu dhe kundërshtari i kundërshtarëve të tu;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Thessalonians 1:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Thessalonians 1:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Thessalonians 1:6 (GW) »
World English Bible (WEB)
2 Thessalonians 1:6 (WEB) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Tessalonicenses 1:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Thê-sa-lô-ni-ca 1:6 (VIE) »
Italian Bible (RIV)
2 Tessalonicesi 1:6 (RIV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 солунян 1:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Thesszalonika 1:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Солунци 1:6 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Tessaloniker 1:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »