2 Timoteut 3:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Timoteut 3:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Timoteut 3:10 ALB - Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, - Bible Verse Picture

2 Timoteut 3:10 ALB

Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, këshillat, besimin, durimin, dashurinë, ngulmin,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Timoteut 3:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Timoteut 3:10 ALB - Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Timoteut 3:10 ALB - Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Timoteut 3:10 ALB - Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Timoteut 3:10 ALB - Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Timoteut 3:10 ALB - Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Timoteut 3:10 ALB - Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Timoteut 3:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Timoteut 3:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Timoteut 6:11 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:11 (ALB) »
Por ti, o njeriu i Perëndisë, hiq dorë nga këto dhe ndiq drejtësinë, perëndishmërinë, besimin, dashurinë, zemërgjerësinë dhe zemërbutësinë.

1 Timoteut 4:6 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 4:6 (ALB) »
Duke ua propozuar këto gjëra vëllezërve, ti do të jesh një shërbyes i mirë i Jezu Krishtit, i ushqyer me fjalët e besimit dhe të mësimit të mirë, që ke kuptuar plotësisht.

Filipianëve 2:22 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:22 (ALB) »
Por ju e njihni provën e tij se si shërbeu bashkë me mua për ungjillin, si një bir i shërben të atit.

Titi 2:7 ALB Bible Verse Image
Titi 2:7 (ALB) »
duke e nxjerrë në çdo gjë veten tënde si shembull veprash të mira, duke treguar në mësim pastërti, dinjitet, paprishshmëri,

2 Pjetrit 1:5 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:5 (ALB) »
Edhe ju, për të njëjtën arsye, duke bërë çdo përpjekje, t’i shtoni besimit tuaj virtytin, dhe virtytit diturinë,

1 Timoteut 4:12 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 4:12 (ALB) »
Askush të mos e shpërfillë moshën tënde të re, por bëhu shembull për besimtarët në fjalë, në sjellje, në dashuri, në Frymë, në besim dhe në dëlirësi.

Veprat e Apostujve 11:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:23 (ALB) »
Kur ai arriti, shikoi hirin e Perëndisë, u gëzua dhe i nxiti të gjithë t’i qëndrojnë besnikë Zotit, me dëshirën e zemrës,

Hebrenjve 13:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:9 (ALB) »
Mos e lëshoni veten aty e këtu prej doktrinah të ndryshme dhe të huaja, sepse është mirë që zemra juaj të forcohet me anë të hirit dhe jo prej ushqimit, të cilat nuk u dhanë asnjë dobi atyre aq sa ecën.

2 Timoteut 2:22 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:22 (ALB) »
Largohu nga pasionet rinore dhe bjeru pas drejtësisë, besimit, dashurisë dhe paqes bashkë me ata që e thërresin në ndihmë Zotin me zemër të pastër.

2 Timoteut 4:3 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:3 (ALB) »
Sepse do të vijë koha kur njerëzit nuk do ta durojnë doktrinën e shëndoshë, por, sipas ëndjeve të veta, do të mbledhin grumbull mësues për të gudulisur veshët

2 Pjetrit 3:11 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:11 (ALB) »
Përderisa të gjitha këto gjëra duhet të shkatërrohen, si të mos duhet të keni një sjellje të shenjtë dhe të perëndishme,

2 Timoteut 3:16 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:16 (ALB) »
I gjithë Shkrimi është i frymëzuar nga Perëndia dhe i dobishëm për mësim, bindje, ndreqje dhe për edukim me drejtësi,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Timothy 3:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Timothy 3:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Timothy 3:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Timothy 3:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Timothy 3:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Timothée 3:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Timotheus 3:10 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Timóteo 3:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Ti-mô-thê 3:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Timoteo 3:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Timoteo 3:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
提 摩 太 后 书 3:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
提 摩 太 後 書 3:10 (CUVT) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Тимофію 3:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Timóteus 3:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Тимотей 3:10 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Timoteus 3:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »