2 Timoteut 3:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Timoteut 3:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Timoteut 3:15 ALB - dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e - Bible Verse Picture

2 Timoteut 3:15 ALB

dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e shenjta, të cilat mund të të bëjnë të ditur për shpëtimin me anë të besimit që është në Krishtin Jezus.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Timoteut 3:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Timoteut 3:15 ALB - dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Timoteut 3:15 ALB - dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Timoteut 3:15 ALB - dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Timoteut 3:15 ALB - dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Timoteut 3:15 ALB - dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Timoteut 3:15 ALB - dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Timoteut 3:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Timoteut 3:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 24:45 ALB Bible Verse Image
Luka 24:45 (ALB) »
Atëherë ua hapi mendjen, që të kuptonin Shkrimet,

Fjalët e urta 22:6 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 22:6 (ALB) »
Mësoji fëmijës rrugën që duhet të ndjekë, dhe ai nuk do të largohet prej saj edhe kur të plaket.

Psalmet 119:98 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:98 (ALB) »
Urdhërimet e tua më bëjnë më të urtë se armiqtë e mi, sepse janë gjithnjë me mua.

Mateu 22:29 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:29 (ALB) »
Por Jezusi, duke u përgjigjur u tha atyre: “Ju bëni gabim, sepse nuk e kuptoni as Shkrimin as pushtetin e Perëndisë.

1 Korintasve 15:3 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:3 (ALB) »
Sepse unë ju kam transmetuar para së gjithash ato që edhe unë vetë i kam marrë, se Krishti vdiq për mëkatet tona sipas Shkrimeve,

2 Pjetrit 1:20 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:20 (ALB) »
duke ditur së pari këtë: që asnjë profeci e Shkrimit nuk është objekt i interpretimeve të veçanta.

Luka 24:27 ALB Bible Verse Image
Luka 24:27 (ALB) »
Dhe, duke zënë fill nga Moisiu dhe nga gjithë profetët, ai u shpjegoi atyre në të gjitha Shkrimet gjërat që i takonin atij.

2 Timoteut 1:5 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:5 (ALB) »
sepse kujtoj besimin e sinqertë që është në ty, i cili më parë ishte te gjyshja jote Loide dhe te nëna jote Eunike, dhe jam i bindur se është edhe te ti.

Luka 2:40 ALB Bible Verse Image
Luka 2:40 (ALB) »
Ndërkaq fëmija rritej dhe forcohej në frymë, duke qenë plot dituri; dhe hiri i Perëndisë ishte mbi të.

Psalmet 19:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 19:7 (ALB) »
Ligji i Zotit është i përsosur, ai e përtërin shpirtin; dëshmia e Zotit është e vërtetë dhe e bën të ditur njeriun e thjeshtë.

Gjoni 5:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:39 (ALB) »
Ju hetoni Shkrimet sepse mendoni të keni nëpërmjet tyre jetë të përjetshme; dhe ato janë këto që dëshmojnë për mua.

Veprat e Apostujve 10:43 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:43 (ALB) »
Për të bëjnë dëshmi të gjithë profetët, që kushdo që beson në të merr faljen e mëkateve me anë të emrit të tij.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Timothy 3:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Timothy 3:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Timothy 3:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Timothy 3:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Timothy 3:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Timothée 3:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Timotheus 3:15 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Timóteo 3:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Ti-mô-thê 3:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Timoteo 3:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Timoteo 3:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
提 摩 太 后 书 3:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
提 摩 太 後 書 3:15 (CUVT) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Тимофію 3:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Timóteus 3:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Тимотей 3:15 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Timoteus 3:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »