2 Timoteut 4:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Timoteut 4:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Timoteut 4:19 ALB - Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë - Bible Verse Picture

2 Timoteut 4:19 ALB

Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë së Onesiforit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Timoteut 4:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Timoteut 4:19 ALB - Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Timoteut 4:19 ALB - Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Timoteut 4:19 ALB - Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Timoteut 4:19 ALB - Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Timoteut 4:19 ALB - Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Timoteut 4:19 ALB - Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Timoteut 4:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Timoteut 4:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 18:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:2 (ALB) »
Dhe si gjeti një farë Judeu, me emër Akuila, lindur në Pont, i ardhur rishtas nga Italia bashkë me gruan e tij Priskilën (sepse Klaudi kishte urdhëruar që të gjithë Judenjtë të largohen nga Roma), shkoi tek ata.

1 Korintasve 16:19 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:19 (ALB) »
Kishat e Azisë ju përshëndesin; Akuila dhe Prishila, bashkë me kishën që është në shtëpi të tyre, ju përshendesin shumë në Zotin.

Romakëve 16:3 ALB Bible Verse Image
Romakëve 16:3 (ALB) »
U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, bashkëpunëtorë të mi në Krishtin Jezus,

2 Timoteut 1:16 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:16 (ALB) »
Zoti i dhëntë mëshirë familjes së Onesiforit, sepse shpeshherë më dha zemër dhe nuk pati turp nga prangat e mia;

Veprat e Apostujve 18:18 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:18 (ALB) »
Dhe Pali, mbasi qëndroi atje edhe shumë ditë, u nda nga vëllezërit dhe lundroi për në Siri me Priskilën dhe Akuilën, pasi e qethi kokën në Kenkrea, sepse kishte bërë një premtim solemn.

Veprat e Apostujve 18:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:26 (ALB) »
Ai filloi të flasë lirisht në sinagogë. Dhe, kur Akuila dhe Priskila e dëgjuan, e morën me vete dhe ia shtjelluan më thellë udhën e Perëndisë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Timothy 4:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Timothy 4:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Timothy 4:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Timothy 4:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Timothy 4:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Timothée 4:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Timotheus 4:19 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Timóteo 4:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Ti-mô-thê 4:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Timoteo 4:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Timoteo 4:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
提 摩 太 后 书 4:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
提 摩 太 後 書 4:19 (CUVT) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Тимофію 4:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Timóteus 4:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Тимотей 4:19 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Timoteus 4:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »