Romakëve 16:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 16:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 16:3 ALB - U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, - Bible Verse Picture

Romakëve 16:3 ALB

U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, bashkëpunëtorë të mi në Krishtin Jezus,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 16:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 16:3 ALB - U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 16:3 ALB - U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 16:3 ALB - U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 16:3 ALB - U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 16:3 ALB - U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 16:3 ALB - U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 16:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 16:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 18:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:26 (ALB) »
Ai filloi të flasë lirisht në sinagogë. Dhe, kur Akuila dhe Priskila e dëgjuan, e morën me vete dhe ia shtjelluan më thellë udhën e Perëndisë.

1 Korintasve 16:19 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:19 (ALB) »
Kishat e Azisë ju përshëndesin; Akuila dhe Prishila, bashkë me kishën që është në shtëpi të tyre, ju përshendesin shumë në Zotin.

2 Timoteut 4:19 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:19 (ALB) »
Të fala Prishilës dhe Akuilës dhe shtëpisë së Onesiforit.

Romakëve 16:9 ALB Bible Verse Image
Romakëve 16:9 (ALB) »
Të fala Urbanit, bashkëpunëtorit tonë në Krishtin dhe Stakit tim të dashur.

1 Korintasve 16:16 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:16 (ALB) »
ju bëj thirrje që t’u nënshtroheni edhe ju atyreve dhe kujtdo që punon dhe mundohet në punën tonë të përbashkët.

Veprat e Apostujve 18:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:2 (ALB) »
Dhe si gjeti një farë Judeu, me emër Akuila, lindur në Pont, i ardhur rishtas nga Italia bashkë me gruan e tij Priskilën (sepse Klaudi kishte urdhëruar që të gjithë Judenjtë të largohen nga Roma), shkoi tek ata.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 16:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 16:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 16:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 16:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 16:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 16:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 16:3 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 16:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 16:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 16:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 16:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 16:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 16:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 16:3 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 16:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 16:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 16:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 16:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »