Kolosianëve 3:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Kolosianëve 3:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Kolosianëve 3:1 ALB - Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, - Bible Verse Picture

Kolosianëve 3:1 ALB

Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, kërkoni ato që janë lart, ku Krishti është ulur në të djathtë të Perëndisë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Kolosianëve 3:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Kolosianëve 3:1 ALB - Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Kolosianëve 3:1 ALB - Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Kolosianëve 3:1 ALB - Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Kolosianëve 3:1 ALB - Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Kolosianëve 3:1 ALB - Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Kolosianëve 3:1 ALB - Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, - Bible Verse Picture
View New Tab

Kolosianëve 3:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Kolosianëve 3:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 8:6 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:6 (ALB) »
Në fakt mendja e kontrolluar nga mishi prodhon vdekje, por mendja e kontro-lluar nga Fryma prodhon jetë dhe paqe.

Mateu 6:33 ALB Bible Verse Image
Mateu 6:33 (ALB) »
Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha këto gjëra do t’ju shtohen.

2 Korintasve 4:18 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:18 (ALB) »
ndërsa ne nuk i drejtojmë sytë ndaj gjërave që duken, por ndaj gjërave që nuk shihen, sepse gjërat që duken janë për një kohë, kurse ato që nuk shihen janë të përjetshme.

Mateu 6:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 6:20 (ALB) »
përkundrazi mblidhni për vete thesare në qiell, ku as tenja as ndryshku nuk prishin dhe ku vjedhësit nuk shpërthejnë dhe nuk vjedhin.

Kolosianëve 3:2 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:2 (ALB) »
Kini në mend gjërat që janë atje lart, jo ato që janë mbi tokë,

Psalmet 73:25 ALB Bible Verse Image
Psalmet 73:25 (ALB) »
Cilin kam në qiell veç teje? Dhe mbi tokë nuk dëshiroj tjetër njeri veç teje.

Galatasve 2:19 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:19 (ALB) »
sepse përmes ligjit, vdiqa për ligjin, që unë të rroj për Perëndinë.

Luka 12:33 ALB Bible Verse Image
Luka 12:33 (ALB) »
Shitni pasurinë tuaj dhe jepni lëmoshë! Bëni për vete trasta që nuk vjetrohen, një thesar të pashtershëm në qiejt, ku vjedhësi nuk arrin dhe tenja nuk bren.

Hebrenjve 12:2 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:2 (ALB) »
duke i drejtuar sytë te Jezusi, kreu dhe plotësonjësi i besimit, i cili, për gëzimin që ishte përpara tij, duroi kryqin duke e përçmuar fyerjen dhe u ul në të djathtën e fronit të Perëndisë.

Psalmet 16:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 16:11 (ALB) »
Ti do të më tregosh shtegun e jetës; ka shumë gëzim në praninë tënde; në të djathtën tënde ka kënaqësi në përjetësi.

Kolosianëve 2:12 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:12 (ALB) »
të varrosur bashkë në të në pagëzim, ju edhe u ringjallët bashkë në të, me anë të besimit në fuqinë e Perëndisë që e ka ringjallur prej së vdekurish.

Efesianëve 2:5 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:5 (ALB) »
edhe atëherë kur ishim të vdekur në faje, na dha jetë me Krishtin (ju jeni të shpëtuar me anë të hirit),

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Colossians 3:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Colossians 3:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Colossians 3:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Colossians 3:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Colossians 3:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Colossiens 3:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Kolosser 3:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Colossenses 3:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Cô-lô-se 3:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Colosenses 3:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Colossesi 3:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
歌 罗 西 书 3:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 羅 西 書 3:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Kolosserbrevet 3:1 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
колоссян 3:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Kolossé 3:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Колосяни 3:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Kolosserne 3:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »