Galatasve 1:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Galatasve 1:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Galatasve 1:20 ALB - Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara - Bible Verse Picture

Galatasve 1:20 ALB

Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara Perëndisë, nuk gënjej.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Galatasve 1:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Galatasve 1:20 ALB - Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Galatasve 1:20 ALB - Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Galatasve 1:20 ALB - Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Galatasve 1:20 ALB - Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Galatasve 1:20 ALB - Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Galatasve 1:20 ALB - Dhe në këto që po ju shkruaj, ja, përpara - Bible Verse Picture
View New Tab

Galatasve 1:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Galatasve 1:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 9:1 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:1 (ALB) »
Unë them të vërtetën në Krishtin, nuk gënjej dhe jep dëshmi me mua ndërgjegja ime me anë të Frymës së Shenjtë;

2 Korintasve 11:31 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:31 (ALB) »
Perëndia dhe Ati i Zotit tonë Jezu Krisht, që është i bekuar përjetë, e di se unë nuk gënjej.

2 Korintasve 11:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:10 (ALB) »
Duke qenë se e vërteta e Krishtit është në mua, kjo mburrje, përsa më përket mua, nuk do të më ndalohet në vendet e Akaisë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Galatians 1:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Galatians 1:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Galatians 1:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Galatians 1:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Galatians 1:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Galates 1:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Galater 1:20 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Gálatas 1:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ga-la-ti 1:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Gálatas 1:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Galati 1:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
加 拉 太 书 1:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
加 拉 太 書 1:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Galaterbrevet 1:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Галатам 1:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
галатів 1:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Galátzia 1:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Галатяни 1:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Galaterne 1:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »