Galatasve 1:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Galatasve 1:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Galatasve 1:13 ALB - Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të - Bible Verse Picture

Galatasve 1:13 ALB

Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të atëhershme në judaizëm, si e përndiqja me egërsi të madhe kishën e Perëndisë dhe e shkatërroja.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Galatasve 1:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Galatasve 1:13 ALB - Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Galatasve 1:13 ALB - Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Galatasve 1:13 ALB - Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Galatasve 1:13 ALB - Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Galatasve 1:13 ALB - Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Galatasve 1:13 ALB - Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të - Bible Verse Picture
View New Tab

Galatasve 1:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Galatasve 1:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 8:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:3 (ALB) »
Por Sauli po shkatërronte kishën: hynte shtëpi më shtëpi, merrte me vete burra dhe gra dhe i fuste në burg.

Veprat e Apostujve 9:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:26 (ALB) »
Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të bashkohej me dishepujt, por të gjithë kishin frikë nga ai, sepse nuk mund të besonin se ai ishte dishepull.

1 Korintasve 15:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:9 (ALB) »
Sepse unë jam më i vogli i apostujve dhe as nuk jam i denjë të quhem apostull, sepse e kam përndjekur kishën e Perëndisë.

Veprat e Apostujve 22:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:3 (ALB) »
“Në të vërtetë unë jam një Jude, lindur në Tars të Kilikisë dhe rritur në këtë qytet te këmbët e Gamalielit, edukuar me përpikërinë e ligjit të etërve tanë, plot me zell për Perëndinë, sikurse jeni ju të gjithë sot;

Veprat e Apostujve 9:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:21 (ALB) »
Dhe të gjithë ata që e dëgjonin çuditeshin dhe thoshnin: “Po a nuk është ky ai që në Jeruzalem përndiqte të gjithë ata që e thërrisnin këtë emër, dhe ka ardhur këtu me synim që t’i çojë si robër te krerët e priftërinjve?.”

Veprat e Apostujve 26:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:4 (ALB) »
Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që nga rinia, të cilën e kalova tërësisht në Jeruzalem në mes të popullit tim, të gjithë Judenjtë e dinë.

1 Timoteut 1:13 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:13 (ALB) »
që më parë isha blasfemues, përndjekës dhe i dhunshëm; por m’u dha mëshira, sepse i bëra nga padija, në mosbesimin tim;

Veprat e Apostujve 9:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:13 (ALB) »
Atëherë Anania u përgjigj: “O Zot, nga shumë veta kam dëgjuar për këtë njeri se sa të këqija u ka bërë shenjtorëve të tu në Jeruzalem.

Veprat e Apostujve 9:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:1 (ALB) »
Ndërkaq Sauli, duke shfryrë akoma kërcënime dhe kërdi kundër dishepujve të Zotit, shkoi te kryeprifti,

Veprat e Apostujve 26:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:9 (ALB) »
Unë vetë mendova se ishte detyra ime të bëj shumë gjëra kundër emrit të Jezusit Nazarenas.

Veprat e Apostujve 8:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:1 (ALB) »
Por Sauli e kishte miratuar vrasjen e tij. Në atë kohë u bë një përndjekje e madhe kundër kishës që ishte në Jeruzalem; dhe të gjithë u shpërndanë nëpër krahinat e Judesë dhe të Samarisë, me përjashtim të apostujve.

Filipianëve 3:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 3:6 (ALB) »
sa për zellin, përndjekës i kishës; për sa i përket drejtësisë, që është në ligj, i pa qortueshëm.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Galatians 1:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Galatians 1:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Galatians 1:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Galatians 1:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Galatians 1:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Galates 1:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Galater 1:13 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Gálatas 1:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ga-la-ti 1:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Gálatas 1:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Galati 1:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
加 拉 太 书 1:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
加 拉 太 書 1:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Galaterbrevet 1:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Галатам 1:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
галатів 1:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Galátzia 1:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Галатяни 1:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Galaterne 1:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »