Galatasve 2:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Galatasve 2:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Galatasve 2:5 ALB - Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një - Bible Verse Picture

Galatasve 2:5 ALB

Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një moment, që e vërteta e ungjillit të mbetej e pacënuar te ju.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Galatasve 2:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Galatasve 2:5 ALB - Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Galatasve 2:5 ALB - Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Galatasve 2:5 ALB - Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Galatasve 2:5 ALB - Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Galatasve 2:5 ALB - Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Galatasve 2:5 ALB - Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një - Bible Verse Picture
View New Tab

Galatasve 2:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Galatasve 2:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Galatasve 2:14 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:14 (ALB) »
Po kur unë pashë se ata nuk ecnin drejt sipas së vërtetës së ungjillit, i thashë Pjetrit përpara të gjithëve: “Në qoftë se ti, që je Jude, rron porsi johebrenjtë dhe jo si Judenjtë, pse i detyron johebrenjtë të rrojnë si Judenj?.”

Galatasve 4:16 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:16 (ALB) »
A thua u bëra armiku juaj, duke ju thënë të vërtetën?

Galatasve 3:1 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:1 (ALB) »
O Galatas të marrë! Kush ju ka yshtur që të mos i bindeni së vërtetës, ju, që para syve tuaj Jezu Krishti është përshkruar i kryqëzuar midis jush?

Efesianëve 1:13 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 1:13 (ALB) »
Në të edhe ju, pasi e dëgjuat fjalën e së vërtetës, ungjillin e shpëtimit tuaj, dhe pasi besuat, u vulosët me Frymën e Shenjtë të premtimit,

Kolosianëve 1:5 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:5 (ALB) »
për shkak të shpresës që ruhet për ju në qiejt, për të cilën keni dëgjuar në fjalët e së vërtetës së ungjillit,

Kolosianëve 2:4 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:4 (ALB) »
Dhe po ju them këtë, që askush të mos ju gënjejë me fjalë joshëse,

Veprat e Apostujve 15:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:2 (ALB) »
Duke qenë se u bë një grindje jo e vogël dhe një diskutim nga ana e Palit dhe e Barnabës me ata, u dha urdhër që Pali, Barnaba dhe disa të tjerë nga ata të ngjiten në Jeruzalem tek apostujt dhe te pleqtë për këtë çështje.

1 Thesalonikasve 2:13 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 2:13 (ALB) »
Prandaj edhe ne e falenderojmë pa pushim Perëndinë, se kur ju keni marrë nga ne fjalën e Perëndisë, e pritët atë jo si fjalë njerëzish, por, sikurse është me të vërtetë, si fjalë Perëndie, që vepron ndër ju që besoni.

Juda 1:3 ALB Bible Verse Image
Juda 1:3 (ALB) »
Shumë të dashur, ndërsa isha ngulmues që t’ju shkruaja për shpëtimin e përbashkët, ndjeva nevojën t’ju shkruaj juve, dhe t’ju bëj thirrje të luftoni për besimin, që u qe trasmetuar shenjtorëve një herë e përgjithmonë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Galatians 2:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
Galatians 2:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Galatians 2:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Galatians 2:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Galatians 2:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Galates 2:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Galater 2:5 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Gálatas 2:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ga-la-ti 2:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Gálatas 2:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Galati 2:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
加 拉 太 书 2:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
加 拉 太 書 2:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Galaterbrevet 2:5 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Галатам 2:5 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
галатів 2:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Galátzia 2:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Галатяни 2:5 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Galaterne 2:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »