Galatasve 2:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Galatasve 2:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Galatasve 2:4 ALB - edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, - Bible Verse Picture

Galatasve 2:4 ALB

edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, që kishin hyrë tinëz, që kishin depërtuar për të përgjuar lirinë tonë që kemi në Krishtin Jezu, që të na robërojnë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Galatasve 2:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Galatasve 2:4 ALB - edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Galatasve 2:4 ALB - edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Galatasve 2:4 ALB - edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Galatasve 2:4 ALB - edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Galatasve 2:4 ALB - edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Galatasve 2:4 ALB - edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, - Bible Verse Picture
View New Tab

Galatasve 2:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Galatasve 2:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Juda 1:4 ALB Bible Verse Image
Juda 1:4 (ALB) »
Sepse depërtuan ndërmjet jush disa njerëz, që qenë shënuar që moti për këtë dënim, të pabesë që e kthejnë hirin e Perëndisë tonë në imoralitet dhe mohojnë të vetmin Zotëri Perëndi, dhe Zotin tonë Jezu Krisht.

Galatasve 5:1 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:1 (ALB) »
Qëndroni, pra, të patundur në lirinë, me të cilën Krishti na liroi, dhe mos hyni përsëri nën zgjedhën e skllavërisë.

Galatasve 4:9 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:9 (ALB) »
kurse tani, mbasi njohët Perëndinë, më mirë të them se u njohët prej Perëndisë, vallë si ktheheni përsëri te elementet e dobët dhe të varfër, tek të cilët doni përsëri t’u nënshtroheni?

Galatasve 4:3 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:3 (ALB) »
Kështu edhe ne, sa ishim të mitur, ishim të robëruar nën elementet e botës,

Galatasve 5:12 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:12 (ALB) »
Oh, sikur ata që ju turbullojnë, të gjymtoheshin vetë!

2 Korintasve 11:26 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:26 (ALB) »
Në udhëtime të shpeshta në rreziqe lumenjsh, në rreziqe kusarësh, në rrezik nga ana e bashkëtdhetarëve, rreziqe nga ana johebrenjve, rreziqe në qytet, rreziqe në shkretëtirë, rreziqe në det, rreziqe midis vëllezërve të rremë,

2 Korintasve 11:13 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:13 (ALB) »
Të tillë apostuj të rremë, janë punëtorë hileqarë, që shndërrohen në apostuj të Krishtit.

Gjoni 8:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:31 (ALB) »
Atëherë Jezusi u tha Judenjve që besuan në të: “Nëse do të qëndroni në fjalën time, jeni me të vërtetë dishepujt e mi;

Galatasve 5:10 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:10 (ALB) »
Kam besim te Perëndia për ju, se nuk do të mendoni ndryshe; por ai që ju turbullon juve, kushdo qoftë, do të marrë dënimin.

Isaia 51:23 ALB Bible Verse Image
Isaia 51:23 (ALB) »
Do ta vë përkundrazi në duart e atyre që të hidhëronin dhe të thonin: Shtrihu për tokë, që të kalojmë mbi ty,," dhe ti e bëje kurrizin tënd një vend, një rrugë për kalimtarët".

2 Pjetrit 2:19 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:19 (ALB) »
ndërsa u premtojnë atyre liri, ata vetë janë skllevër të prishjes, sepse një bëhet skllav i atij që e mundi.

2 Pjetrit 2:1 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:1 (ALB) »
Por ka pasur edhe profetë të rremë midis popullit, ashtu si do të ketë midis jush mësues të rremë, të cilët do të fusin fshehurazi herezi shkatërruese dhe, duke mohuar Zotërinë që i bleu ata, do të tërheqin mbi vete një shkatërrim të shpejtë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Galatians 2:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Galatians 2:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Galatians 2:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Galatians 2:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Galatians 2:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Galates 2:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Galater 2:4 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Gálatas 2:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ga-la-ti 2:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Gálatas 2:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Galati 2:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
加 拉 太 书 2:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
加 拉 太 書 2:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Galaterbrevet 2:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Галатам 2:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
галатів 2:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Galátzia 2:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Галатяни 2:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Galaterne 2:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »