Galatasve 3:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Galatasve 3:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Galatasve 3:16 ALB - Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes - Bible Verse Picture

Galatasve 3:16 ALB

Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes së tij. Shkrimi nuk thotë: “Edhe pasardhësve” si të ishin shumë, por të një të vetme: “Dhe pasardhjes sate,” pra Krishti.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Galatasve 3:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Galatasve 3:16 ALB - Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Galatasve 3:16 ALB - Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Galatasve 3:16 ALB - Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Galatasve 3:16 ALB - Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Galatasve 3:16 ALB - Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Galatasve 3:16 ALB - Dhe premtimet iu bënë Abrahamit dhe pasardhjes - Bible Verse Picture
View New Tab

Galatasve 3:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Galatasve 3:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 4:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:13 (ALB) »
Në fakt premtimi për të qenë trashëgimtar i botës nuk iu bë Abrahamit dhe pasardhësve të tij nëpërmjet ligjit, por nëpërmjet drejtësisë së besimit.

Luka 1:55 ALB Bible Verse Image
Luka 1:55 (ALB) »
ashtu si ua pati deklaruar etërve tanë, Abrahamit dhe pasardhësve të tij, për gjithmonë.”

Galatasve 3:27 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:27 (ALB) »
Sepse të gjithë ju që jeni pagëzuar në Krishtin, Krishtin keni veshur.

Zanafilla 12:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 12:7 (ALB) »
Atëherë u shfaq Zoti përpara Abramit dhe i tha: "Unë do t’ja jap këtë vend pasardhësve të tu". Atëherë Abrami i ndërtoi aty një altar Zotit që i ishte shfaqur.

Romakëve 4:16 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:16 (ALB) »
Prandaj trashëgimia është nëpërmjet besimit; në këtë mënyrë ajo është nëpërmjet hirit, me qëllim që premtimi të jetë i siguruar për të gjithë pasardhësit, jo vetëm për atë që është nga ligji, por edhe për atë që vjen nga besimi i Abrahamit, i cili

Zanafilla 17:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 17:7 (ALB) »
Dhe do të caktoj besëlidhjen time midis meje dhe teje, si dhe me pasardhësit e tu, nga një brez në një brez tjetër; kjo do të jetë një besëlidhje e përjetshme, me të cilën unë do të marr përsipër të jem Perëndia yt dhe i pasardhësve të tu mbas teje.

Galatasve 3:8 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:8 (ALB) »
Dhe Shkrimi, duke parashikuar se Perëndia do t’i shfajësonte kombet me anë të besimit, ia dha më përpara Abrahamit lajmin e mirë: “Të gjitha kombet do të bekohen në ty.”

Veprat e Apostujve 3:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 3:25 (ALB) »
Ju jeni bij të profetëve dhe të besëlidhjes që bëri Perëndia me etërit tanë, duke i thënë Abrahamit: "Dhe në pasardhësit e tu do të bekohen të gjitha kombet e dheut".

Kolosianëve 3:11 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:11 (ALB) »
Këtu nuk ka më Grek e Jud, rrethprerje dhe parrethprerje, Barbar e Skithas, shërbëtor e i lirë, por Krishti është gjithçka dhe në të gjithë.

Zanafilla 22:17 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 22:17 (ALB) »
unë me siguri do të të bekoj fort dhe do të shumoj pasardhësit e tu si yjet e qiellit dhe si rëra që ndodhet në brigjet e detit dhe trashëgimtarët e tu do të zotërojnë portat e armiqve të tij.

Zanafilla 26:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 26:3 (ALB) »
Qëndro në këtë vend dhe unë do të jem me ty dhe do të të bekoj, sepse kam për të të dhënë ty dhe pasardhësve të tu tërë këto vende dhe do ta mbaj betimin që i kam bërë Abrahamit, babait tënd,

Zanafilla 15:5 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 15:5 (ALB) »
Pastaj e çoi jashtë dhe i tha: "Vështro me kujdes qiellin dhe numëro yjet, në rast se mund t’i numërosh," pastaj shtoi: "Kështu kanë për të qenë pasardhësit e tu".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Galatians 3:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Galatians 3:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Galatians 3:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Galatians 3:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Galatians 3:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Galates 3:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Galater 3:16 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Gálatas 3:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ga-la-ti 3:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Gálatas 3:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Galati 3:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
加 拉 太 书 3:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
加 拉 太 書 3:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Galaterbrevet 3:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Галатам 3:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
галатів 3:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Galátzia 3:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Галатяни 3:16 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Galaterne 3:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »