Jakobit 5:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jakobit 5:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jakobit 5:3 ALB - Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku - Bible Verse Picture

Jakobit 5:3 ALB

Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku i tyre do të jetë një dëshmi kundër jush dhe do t’ju përpijë mishërat si zjarr; keni mbledhur thesare në ditët e fundit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jakobit 5:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jakobit 5:2 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jakobit 5:3 ALB - Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Jakobit 5:3 ALB - Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Jakobit 5:3 ALB - Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Jakobit 5:3 ALB - Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Jakobit 5:3 ALB - Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Jakobit 5:3 ALB - Ari dhe argjendi juaj u ndryshkën, dhe ndryshku - Bible Verse Picture
View New Tab

Jakobit 5:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jakobit 5:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 2:5 ALB Bible Verse Image
Romakëve 2:5 (ALB) »
Por ti, për shkak të ashpërsisë sate dhe të zemrës së papenduar, po mbledh për veten tënde zemërim për ditën e zemërimit dhe të zbulesës së gjykimit të drejtë të Perëndisë,

Jakobit 5:7 ALB Bible Verse Image
Jakobit 5:7 (ALB) »
Tani, pra, vëllezër, jini të durueshëm deri në ardhjen e Zotit; shikoni si e pret me durim bujku frytin e çmuar të tokës, deri sa të marrë shiun e parë dhe të fundit.

Zbulesa 21:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:8 (ALB) »
Kurse për frikacakët dhe të pabesët, dhe të neveritshmit dhe vrasësit, dhe kurvëruesit, dhe magjistarët, dhe idhujtarët, dhe gjithë gënjeshtarët, pjesa e tyre do të jetë në liqenin që digjet me zjarr dhe squfur, që është vdekja e dytë.”

Isaia 2:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:2 (ALB) »
Në ditët e fundit do të vij që mali ku ndodhet shtëpia e Zotit do të vendoset në majën e maleve dhe do të ngrihet mbi disa kodra, dhe këtu do të vershojnë tërë kombet.

Zbulesa 20:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 20:15 (ALB) »
Dhe, nëse ndokush nuk u gjet i shkruar në librin e jetës, u flak në liqenin e zjarrit.

2 Pjetrit 3:3 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:3 (ALB) »
Së pari duhet të dini këtë, se në ditët e fundit do të vijnë disa përqeshës, të cilët do të ecin sipas dëshirave të veta,

2 Timoteut 2:17 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:17 (ALB) »
dhe fjala e tyre do të brejë si një gangrenë; ndër këta janë Himeneu dhe Fileti,

Mikea 3:3 ALB Bible Verse Image
Mikea 3:3 (ALB) »
Ata hanë mishin e popullit tim, i heqin lëkurën nga trupi, i thyejnë kockat dhe e presin në copa sikur do të shkonte në tenxhere, si mishi që vihet në kazan.

Mikea 4:1 ALB Bible Verse Image
Mikea 4:1 (ALB) »
Por në kohët e fundit do të ndodhë që mali i shtëpisë së Zotit do të vendoset në majën e maleve dhe do ngrihet përmbi kodrat, dhe aty do të vijnë popujt.

Jeremia 19:9 ALB Bible Verse Image
Jeremia 19:9 (ALB) »
Do të bëj të hanë mishin e bijve të tyre dhe mishin e bijave të tyre dhe do të hanë mishin e njëri tjetrit gjatë rrethimit dhe shtrëngesës në të cilat do t’i ngushtojnë armiqtë e tyre dhe ata që kërkojnë jetën e tyre.

Zanafilla 31:52 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:52 (ALB) »
Le të jetë ky tog një dëshmi dhe le të jetë kjo përmendore një dëshmi që unë nuk do ta kapërcej këtë tog për të të bërë keq ty, dhe që ti nuk do ta kapërcesh këtë tog dhe këtë përmendore për të më bërë keq mua.

Zanafilla 49:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 49:1 (ALB) »
Pastaj Jakobi thirri bijtë e tij dhe tha: "Mblidhuni që unë t’ju njoftoj çfarë do t’ju ndodhë në ditët e ardhshme.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
James 5:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
James 5:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
James 5:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
James 5:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
James 5:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jacques 5:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jakobus 5:3 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯਾਕੂਬ 5:3 (PANIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
याकोब 5:3 (MARIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Tiago 5:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Gia-cơ 5:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Santiago 5:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giacomo 5:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
雅 各 书 5:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
雅 各 書 5:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jakobsbrevet 5:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иакова 5:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Якова 5:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jakab 5:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Яков 5:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jakob 5:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »