Jakobit 2:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jakobit 2:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jakobit 2:1 ALB - Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat - Bible Verse Picture

Jakobit 2:1 ALB

Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat personale me besimin e Zotit tonë Jezu Krisht, Zoti i lavdisë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jakobit 2:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jakobit 1:27 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jakobit 2:1 ALB - Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Jakobit 2:1 ALB - Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Jakobit 2:1 ALB - Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Jakobit 2:1 ALB - Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Jakobit 2:1 ALB - Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Jakobit 2:1 ALB - Vëllezër të mi, mos i lidhni preferencat - Bible Verse Picture
View New Tab

Jakobit 2:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jakobit 2:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 24:23 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 24:23 (ALB) »
Edhe këto gjëra janë për të urtit. Nuk është mirë të kesh preferenca personale në gjykim.

Jakobit 2:9 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:9 (ALB) »
por në qoftë se bëni preferenca personale, ju kryeni mëkat dhe dënoheni nga ligji si shkelës.

Ligji i Përtërirë 16:19 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 16:19 (ALB) »
Nuk do ta prishësh drejtësinë, nuk do të tregohesh i anshëm dhe nuk do të pranosh dhurata, sepse dhurata i verbon sytë e njerëzve të urtë dhe korrupton fjalët e njerëzve të drejtë.

Levitiku 19:15 ALB Bible Verse Image
Levitiku 19:15 (ALB) »
Nuk do të bësh padrejtësi gjatë gjykimit; nuk do të tregohesh i anshëm me të varfërin as do të nderosh personat e fuqishëm; por do të gjykosh të afërmin tënd me drejtësi.

Ligji i Përtërirë 1:17 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 1:17 (ALB) »
Në gjykimet tuaja nuk do të keni konsiderata personale; do të dëgjoni si të madhin ashtu edhe të voglin; nuk do të keni frikë nga asnjeri, sepse gjykimi i përket Perëndisë; çështjen që është shumë e vështirë për ju do të ma paraqisni mua, dhe unë do ta dëgjoj".

2 Kronikave 19:7 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 19:7 (ALB) »
Prandaj tani frika e Zotit qoftë mbi ju. Tregoni kujdes për atë që bëni, sepse tek Zoti, Perëndia ynë, nuk ka asnjë padrejtësi, as anësi, as pranim dhuratash.

Mateu 22:16 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:16 (ALB) »
Dhe i dërguan dishepujt e tyre bashkë me herodianët, për t’i thënë: “Mësues, ne e dimë se ti je i vërtetë dhe që mëson udhën e Perëndisë në të vërtetë, pa marrë parasysh njeri, sepse ti nuk shikon pamjen e jashtme të njerëzve.

Fjalët e urta 28:21 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 28:21 (ALB) »
Nuk është mirë të kesh preferenca vetiake; njeriu kryen mëkat për një copë bukë.

Jakobit 3:17 ALB Bible Verse Image
Jakobit 3:17 (ALB) »
Kurse dituria që vjen nga lart, më së pari është e pastër, pastaj pajtuese, e butë, e bindur, plot mëshirë dhe fryte të mira, e paanshme dhe jo hipokrite.

Jakobit 2:3 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:3 (ALB) »
dhe ju i drejtoni sytë nga ai që vesh rroben e shkëlqyer dhe i thoni: “Ti ulu këtu, në vendin e mirë,” dhe të varfërit i thoni: “Ti rri atje, në këmbë,” ose: “Ulu këtu, afër stolit të këmbëve të mia,”

1 Korintasve 2:8 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 2:8 (ALB) »
të cilën asnjë nga pushtetarët e kësaj kohe nuk e ka njohur; sepse, po ta kishin njohur, nuk do të kishin kryqëzuar Zotin e lavdisë.

Juda 1:16 ALB Bible Verse Image
Juda 1:16 (ALB) »
Këta janë murmuritës, që ankohen për fatin e tyre, që ecin sipas pasioneve të tyre; dhe goja e tyre flet fjalë krenarie dhe u bëjnë lajka njerëzve për dobi të vet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
James 2:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
James 2:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
James 2:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
James 2:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
James 2:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jacques 2:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jakobus 2:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯਾਕੂਬ 2:1 (PANIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
याकोब 2:1 (MARIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Tiago 2:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Gia-cơ 2:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Santiago 2:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giacomo 2:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
雅 各 书 2:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
雅 各 書 2:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jakobsbrevet 2:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иакова 2:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Якова 2:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jakab 2:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Яков 2:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jakob 2:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »