Juda 1:7 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Juda 1:7 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Juda 1:7 ALB - posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që - Bible Verse Picture

Juda 1:7 ALB

posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që u dhanë pas kurvërimit dhe u dhanë pas çoroditjesh seksuale, janë vënë përpara si shembull, duke pësuar ndëshkimin e një zjarri të përjetshëm;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Juda 1:7 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Juda 1:6 (ALB)
Next Verse
Juda 1:8 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Juda 1:7 ALB - posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Juda 1:7 ALB - posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Juda 1:7 ALB - posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Juda 1:7 ALB - posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Juda 1:7 ALB - posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Juda 1:7 ALB - posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që - Bible Verse Picture
View New Tab

Juda 1:7 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Juda 1:7 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ligji i Përtërirë 29:23 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 29:23 (ALB) »
"Tërë toka është squfur, kripë, zjarrmi; nuk është mbjellë, nuk prodhon më asgjë dhe në të nuk rritet asnjë bar, ashtu si pas shkatërrimit të Sodomës, të Gomorrës, të Admahut dhe të Tseboimit, që Zoti shkatërroi gjatë zemërimit dhe tërbimit të tij".

2 Pjetrit 2:6 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:6 (ALB) »
edhe dënoi me shkatërrim qytetet e Sodomës dhe të Gomorës, duke i bërë hi, dhe i bëri shëmbull për ata që në të ardhmen do të jetonin pabesisht,

Romakëve 1:26 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:26 (ALB) »
Prandaj Perëndia i dorëzoi ata në pasioneve të ulëta, sepse edhe gratë e tyre i shndërruan marrëdhëniet natyrore në atë që është kundër natyrës.

Zanafilla 19:24 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 19:24 (ALB) »
Atëherë Zoti bëri që nga qielli të binte squfur dhe zjarr mbi Sodomën dhe Gomorën, nga ana e Zotit.

Zanafilla 13:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:13 (ALB) »
Por njerëzit e Sodomës ishin shumë të korruptuar dhe mëkatarë ndaj Zotit.

Luka 17:29 ALB Bible Verse Image
Luka 17:29 (ALB) »
por ditën kur Loti doli nga Sodoma, ra shi zjarri e squfuri nga qielli dhe i zhduku të gjithë.

Mateu 25:41 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:41 (ALB) »
Pastaj ai do t’u thotë edhe atyre që do të jenë në të majtë: "Largohuni nga unë, të mallkuar, në zjarr të përjetshëm, të përgatitur për djallin dhe engjëjt e tij.

Zanafilla 18:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:20 (ALB) »
Dhe Zoti tha: "Me qenë se britma që ngrihet nga Sodoma dhe Gomora është e madhe dhe me qenë se mëkati i tyre është shumë i rëndë,

Jeremia 50:40 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:40 (ALB) »
Ashtu si Perëndia shkatërroi Sodomën, Gomorrën dhe qytetet afër tyre," thotë Zoti, "kështu nuk do të banojë më aty askush dhe nuk do të qëndrojë më aty asnjë bir njeriu.

1 Korintasve 6:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 6:9 (ALB) »
A nuk e dini ju se të padrejtët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as të zhburrëruarit, as homoseksualët,

Isaia 1:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 1:9 (ALB) »
Në qoftë se Zoti i ushtrive nuk do të na kishte lënë një mbetje të vogël, do të ishim si Sodoma, do t’i ngjisnim Gomorrës.

Amosi 4:11 ALB Bible Verse Image
Amosi 4:11 (ALB) »
"Ju përlava, si Sodoma dhe Gomora, ju ishit si një urë zjarri, dhe nuk u kthyet tek unë," thotë Zoti.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Jude 1:7 (ASV) »
King James Version (KJV)
Jude 1:7 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Jude 1:7 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Jude 1:7 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Jude 1:7 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jude 1:7 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Judas 1:7 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯਹੂਦਾ 1:7 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
যুদের 1:7 (BENIRV) »
Tamil Bible (TAMIRV)
யூதா 1:7 (TAMIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
यहूदा 1:7 (MARIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಯೂದನು 1:7 (KANIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Judas 1:7 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giu-đe 1:7 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Judas 1:7 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giuda 1:7 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
犹 大 书 1:7 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
猶 大 書 1:7 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Judasbrevet 1:7 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иуда 1:7 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Юда 1:7 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Júdás 1:7 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Юда 1:7 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ユダの手紙 1:7 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Judas 1:7 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »