Malakia 3:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Malakia 3:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Malakia 3:2 ALB -

Malakia 3:2 ALB

"Po kush do të mund të durojë ditën e ardhjes së tij? Kush do të mund të qëndrojë më këmbë ditën kur ai do të shfaqet? Ai është si zjarri i shkrirësit, si soda e larësve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Malakia 3:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Malakia 3:1 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Malakia 3:2 ALB -
View New Tab
Picture 03 - Malakia 3:2 ALB -
View New Tab
Picture 04 - Malakia 3:2 ALB -
View New Tab
Picture 05 - Malakia 3:2 ALB -
View New Tab
Picture 06 - Malakia 3:2 ALB -
View New Tab
Picture 07 - Malakia 3:2 ALB -
View New Tab

Malakia 3:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Malakia 3:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 13:9 ALB Bible Verse Image
Zakaria 13:9 (ALB) »
Këtë të tretë do ta bëj të kalojë nëpër zjarr, do ta rafinoj ashtu si rafinohet argjendi dhe do ta vë në provë ashtu si provohet ari. Ata do të thërresin emrin tim dhe unë do t’i kënaq. Unë do të them: Ky është populli im, dhe ai do të thotë: Zoti është Perëndia im".

Isaia 4:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 4:4 (ALB) »
Kur Zoti të ketë larë shëmtirat e bijave të Sionit dhe të ketë zhdukur gjakun nga mesi i Jeruzalemit me frymën e drejtësisë dhe me frymën e shfarosjes,

1 Korintasve 3:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:13 (ALB) »
vepra e secilit do të shfaqet, sepse dita do ta tregojë; sepse do të zbulohet me anë të zjarrit, dhe zjarri do të provojë veprën e secilit e ç’lloji është.

Zbulesa 6:17 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:17 (ALB) »
sepse erdhi dita e madhe e zemërimit së tij; dhe kush mund të qëndrojë?.”

1 Pjetrit 2:7 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:7 (ALB) »
Sepse për ju që besoni ai është i çmuar, po për ata të pabindurit: “Guri, që u hoq mënjanë nga ndërtuesit, u bë guri i qoshes, gur pengese dhe shkëmb skandali që i bën të rrëzohen.”

Luka 3:9 ALB Bible Verse Image
Luka 3:9 (ALB) »
Tashmë sëpata u vu në rrënjë të pemëve; çdo pemë që nuk jep fryt të mirë do të pritet dhe do të hidhet në zjarr.”

Romakëve 11:5 ALB Bible Verse Image
Romakëve 11:5 (ALB) »
Kështu, pra, edhe në kohën e tanishme ka mbetur një mbetje pas zgjedhjes së hirit.

Hebrenjve 12:25 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:25 (ALB) »
Shikoni se mos refuzoni atë që flet, sepse në qoftë se nuk shpëtuan ata që refuzuan të dëgjojnë atë që fliste si orakull mbi dhe, aq më pak do të shpëtojmë ne, po të mos refuzojmë të dëgjojmë atë që flet prej qiellit,

Hebrenjve 10:28 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:28 (ALB) »
Kushdo që shkel ligjin e Moisiut vritet pa mëshirë me deponimet e dy ose tre dëshmitarëve.

Isaia 1:18 ALB Bible Verse Image
Isaia 1:18 (ALB) »
Ejani, pra, dhe të diskutojmë bashkë, thotë Zoti, edhe sikur mëkatet tuaja të ishin të kuqe flakë, do të bëhen të bardha si bora, edhe sikur të ishin të kuqe të purpur, do të bëhen si leshi.

Luka 21:36 ALB Bible Verse Image
Luka 21:36 (ALB) »
Prandaj, rrini zgjuar dhe lutuni kurdoherë që të çmoheni të denjë të shpëtoni nga të gjitha ato që do të ngjasin dhe të dilni para Birit të njeriut.”

Romakëve 9:31 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:31 (ALB) »
ndërsa Izraeli, që kërkonte ligjin e drejtësisë, nuk arriti në ligjin e drejtësisë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Malachi 3:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Malachi 3:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Malachi 3:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Malachi 3:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Malachi 3:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Malachie 3:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Maleachi 3:2 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਲਾਕੀ 3:2 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মলাখী 3:2 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मलाखी 3:2 (MARIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
מלאכי 3:2 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Malaquias 3:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-la-ki 3:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Malaquías 3:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Malachia 3:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
玛 拉 基 书 3:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
瑪 拉 基 書 3:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Malaki 3:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Малахия 3:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Малахії 3:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Malakiás 3:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Малахия 3:2 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
マラキ書 3:2 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Malaki 3:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »