Nahumi 1:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Nahumi 1:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Nahumi 1:4 ALB - Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të - Bible Verse Picture

Nahumi 1:4 ALB

Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të thahen të gjithë lumenjtë. Bashani dhe Karmeli thahen dhe lulja e Libanit fishket.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Nahumi 1:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Nahumi 1:3 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Nahumi 1:4 ALB - Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Nahumi 1:4 ALB - Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Nahumi 1:4 ALB - Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Nahumi 1:4 ALB - Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Nahumi 1:4 ALB - Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Nahumi 1:4 ALB - Ai e qorton rëndë detin dhe e than, i bën të - Bible Verse Picture
View New Tab

Nahumi 1:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Nahumi 1:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 33:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 33:9 (ALB) »
Vendi është në zi dhe vuan; Libani është plot me turp dhe i dobësuar; Sharoni është si një shkretëtirë, Bashani dhe Karmeli tronditen me të madhe.

Psalmet 106:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 106:9 (ALB) »
I bërtiti Detit të Kuq dhe ai u tha, dhe i udhëhoqi nëpër humnerat si nëpër një shkretëtirë.

Psalmet 104:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 104:7 (ALB) »
Në qortimin tënd ato ikën, në zërin e gjëmimit tënd u larguan me nxitim.

Jozueu 3:13 ALB Bible Verse Image
Jozueu 3:13 (ALB) »
Dhe ka për të ndodhur që, porsa tabanët e këmbëve të priftërinjve që mbajnë arkën e Zotit, Zot i gjithë tokës, do të takojnë në ujërat e Jordanit, ujërat e Jordanit do të ndahen, dhe ujërat që zbresin nga lart do të ndalen tok".

Amosi 1:2 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:2 (ALB) »
Ai tha: "Zoti bërtet nga Sioni dhe bën që të dëgjohet zëri i tij në Jeruzalem; kullotat e barinjve janë të shkreta dhe maja e Karmelit u tha".

Isaia 51:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 51:10 (ALB) »
A nuk je ti ai që ke tharë detin, ujërat e humnerës së madhe, që i ke bërë rrugë thellësitë e detit, me qëllim që të çliruarit të kalonin?

Isaia 50:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 50:2 (ALB) »
Kur erdha, pse s’kishte njeri? Pse, kur thirra, askush nuk u përgjigj? Éshtë me të vërtetë dora ime tepër e shkurtër për të shpëtuar apo nuk paskam forcën për të çliruar? Ja, me kërcënimin tim po thaj detin dhe i kthej lumenjtë në shkretëtirë; peshku i tyre po qelbet për mungesë uji dhe po ngordh nga etja.

Isaia 19:5 ALB Bible Verse Image
Isaia 19:5 (ALB) »
Ujërat e detit do të thahen, lumi do të shterojë dhe do të thahet.

Isaia 44:27 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:27 (ALB) »
Unë i them humnerës: "Thahu!"; dhe unë do të thaj lumenjtë e tu.

Psalmet 114:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 114:3 (ALB) »
Deti e pa dhe iku, Jordani u kthye prapa.

Psalmet 114:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 114:5 (ALB) »
Ç’pate ti, o det, që ike, dhe ti, o Jordan, që u ktheve prapa?

Psalmet 74:15 ALB Bible Verse Image
Psalmet 74:15 (ALB) »
Bëre që të dalin burime dhe përrenj dhe thave lumenj të përhershëm.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Nahum 1:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Nahum 1:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Nahum 1:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Nahum 1:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Nahum 1:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Nahum 1:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Nahum 1:4 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
नहूम 1:4 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਨਹੂਮ 1:4 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
নহূম 1:4 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
नहूम 1:4 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
નાહૂમ 1:4 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
נחום 1:4 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Naum 1:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Na-hum 1:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Nahúm 1:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Nahum 1:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
那 鸿 书 1:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
那 鴻 書 1:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Nahum 1:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Наум 1:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Наум 1:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Náhum 1:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Наум 1:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ナホム書 1:4 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Nahum 1:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »