Abdia 1:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Abdia 1:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Abdia 1:11 ALB - Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije - Bible Verse Picture

Abdia 1:11 ALB

Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije mënjanë, ditën që të huajt e çonin në robëri ushtrinë e tij dhe të huajt hynin nga portat e tij dhe hidhnin në short fatet e Jeruzalemit, edhe ti ishe si një prej tyre.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Abdia 1:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Abdia 1:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Abdia 1:11 ALB - Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Abdia 1:11 ALB - Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Abdia 1:11 ALB - Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Abdia 1:11 ALB - Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Abdia 1:11 ALB - Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Abdia 1:11 ALB - Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije - Bible Verse Picture
View New Tab

Abdia 1:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Abdia 1:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 137:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 137:7 (ALB) »
Mbaji mënd, o Zot, bijtë e Edomit, që ditën e Jeruzalemit thonin: Shkatërrojini, shkatërrojini që nga themelett".

Nahumi 3:10 ALB Bible Verse Image
Nahumi 3:10 (ALB) »
Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në robëri; edhe fëmijët e tij u bënë copë-copë në hyrje të çdo rruge; kanë hedhur shortin mbi fisnikët e tij dhe tërë të mëdhenjtë e tij u lidhën me zinxhirë.

Joeli 3:3 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:3 (ALB) »
Kanë hedhur shortin mbi popullin tim, kanë dhënë një djalë në këmbim të një prostitute dhe kanë shitur një vajzë në këmbim të verës, që të mund të pinin.

2 Mbretërve 25:11 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 25:11 (ALB) »
Pastaj Nebuzaradani, kapiteni i rojeve, internoi pjesën tjetër të popullit që kishte mbetur në qytet, dezertorët që ishin hedhur nga ana e mbretit të Babilonisë dhe ata që mbeten nga turma.

Psalmet 50:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 50:18 (ALB) »
Në rast se sheh një vjedhës, bashkohesh me të me gjithë qejf, dhe bëhesh shok i atyre që shkelin kurorën.

Jeremia 52:28 ALB Bible Verse Image
Jeremia 52:28 (ALB) »
Kështu Juda u çua në robëri larg vendit të tij. Ky është populli që Nebukadnetsari internoi vitin e shtatë: tremijë e njëzet e tre Judej.

2 Mbretërve 24:10 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 24:10 (ALB) »
Në atë kohë shërbëtorët e Nebukadnetsarit, mbretit të Babilonisë, u vërsulën kundër Jeruzalemit dhe qyteti mbeti i rrethuar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Obadiah 1:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Obadiah 1:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Obadiah 1:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Obadiah 1:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Obadiah 1:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Abdias 1:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Obadja 1:11 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
עבדיה 1:11 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Obadias 1:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ô-ba-đi-a 1:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Abdías 1:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abdia 1:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
俄 巴 底 亚 书 1:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
俄 巴 底 亞 書 1:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Obadja 1:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Авдия 1:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Овдій 1:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Abdiás 1:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авдий 1:11 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
オバデヤ書 1:11 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Obadja 1:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »