Abdia 1:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Abdia 1:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Abdia 1:3 ALB - Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti - Bible Verse Picture

Abdia 1:3 ALB

Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti që banon në të çarat e shkëmbinjve, ku ke bërë banesën tënde të lartë, që thua në zemrën tënde: Kush do të më zbresë për tokë??"

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Abdia 1:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Abdia 1:2 (ALB)
Next Verse
Abdia 1:4 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Abdia 1:3 ALB - Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Abdia 1:3 ALB - Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Abdia 1:3 ALB - Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Abdia 1:3 ALB - Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Abdia 1:3 ALB - Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Abdia 1:3 ALB - Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar, o ti - Bible Verse Picture
View New Tab

Abdia 1:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Abdia 1:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 14:13 ALB Bible Verse Image
Isaia 14:13 (ALB) »
Ti thoshnje në zemrën tënde: "Unë do të ngjitem në qiell, do të ngre fronin tim përmbi yjet e Perëndisë; do të ulem mbi malin e asamblesë në pjesën skajore të veriut;

Jeremia 49:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 49:16 (ALB) »
Tmerri që kallje dhe kryelartësia e zemrës sate të kanë joshur, o ti që banon në të çarat e shkëmbinjve, që pushton majat e kodrave; edhe sikur të bëje folenë tënde lart si shqiponja, unë do të bëj që ti të biesh poshtë nga atje lart," thotë Zoti.

Fjalët e urta 29:23 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 29:23 (ALB) »
Kryelartësia e njeriut e çon poshtë atë, por ai që ka një shpirt të përvuajtur do të ketë lavdi.

Isaia 16:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 16:6 (ALB) »
"Kemi dëgjuar të flitet për krenarinë e Moabit, jashtëzakonisht krenar, për fodullëkun e tij, për kryelartësinë e tij, për arrogancën e tij, për mburrjen e tij pa baza".

2 Mbretërve 14:7 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 14:7 (ALB) »
Ai vrau dhjetë mijë Idumej në luginën e Kripës; dhe me luftë pushtoi Selën dhe i vuri emrin Joktheel, që ka mbetur deri më sot.

Isaia 47:7 ALB Bible Verse Image
Isaia 47:7 (ALB) »
dhe the: "Unë do të jem zonjë përjetë," dhe kështu nuk i vure këto gjëra në zemër dhe nuk more parasysh fundin e gjithë kësaj ngjarjeje.

Malakia 1:4 ALB Bible Verse Image
Malakia 1:4 (ALB) »
Edhe sikur Edomi të thotë: "Ne u shkatërruam, por do të rifillojmë ndërtimin e vendeve të shkretuara,"" kështu thotë Zoti i ushtrive, "ata do të rindërtojnë, por unë do të shemb; dhe do të emërtohen Territori i paudhësisë dhe populli kundër të cilit Zoti do të jetë përjetë i indinjuar.

Fjalët e urta 18:12 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 18:12 (ALB) »
Përpara shkatërrimit, zemra e njeriut ngrihet, por para lavdisë vjen përulësia.

Fjalët e urta 16:18 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 16:18 (ALB) »
Përpara shkatërrimit vjen kryelartësia dhe përpara rrëzimit fryma krenare.

Isaia 10:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 10:14 (ALB) »
Dora ime ka gjetur si një fole pasuritë e popujve; ashtu si dikush mbledh vezët e braktisura, kështu unë grumbullova tërë dheun dhe nuk pati asnjeri që të lëvizë krahët, apo të hapë sqepin dhe të pingërojë".

2 Kronikave 25:12 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 25:12 (ALB) »
Bijtë e Judës kapën gjallë dhjetë mijë të tjerë dhe i çuan në majë të shkëmbit, prej ku i hodhën poshtë; dhe të tërë u bënë copë-copë.

Jeremia 49:4 ALB Bible Verse Image
Jeremia 49:4 (ALB) »
Pse mburresh nëpër lugina? Lugina jote është zbrazur, o bijë rebele, që kishe besim në thesaret e tua dhe thoje: "Kush do të dalë kundër meje?".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Obadiah 1:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Obadiah 1:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Obadiah 1:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Obadiah 1:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Obadiah 1:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Abdias 1:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Obadja 1:3 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
עבדיה 1:3 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Obadias 1:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ô-ba-đi-a 1:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Abdías 1:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abdia 1:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
俄 巴 底 亚 书 1:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
俄 巴 底 亞 書 1:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Obadja 1:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Авдия 1:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Овдій 1:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Abdiás 1:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авдий 1:3 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
オバデヤ書 1:3 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Obadja 1:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »