Filipianëve 2:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Filipianëve 2:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Filipianëve 2:4 ALB - Mos mendojë secili për interesin e vet, por - Bible Verse Picture

Filipianëve 2:4 ALB

Mos mendojë secili për interesin e vet, por edhe atë të të tjerëve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Filipianëve 2:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Filipianëve 2:4 ALB - Mos mendojë secili për interesin e vet, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Filipianëve 2:4 ALB - Mos mendojë secili për interesin e vet, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Filipianëve 2:4 ALB - Mos mendojë secili për interesin e vet, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Filipianëve 2:4 ALB - Mos mendojë secili për interesin e vet, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Filipianëve 2:4 ALB - Mos mendojë secili për interesin e vet, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Filipianëve 2:4 ALB - Mos mendojë secili për interesin e vet, por - Bible Verse Picture
View New Tab

Filipianëve 2:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Filipianëve 2:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 10:24 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:24 (ALB) »
Askush të mos kërkojë interesin e vet, por atë të tjetrit.

Romakëve 15:1 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:1 (ALB) »
Edhe ne, që jemi të fortë, duhet të mbajmë dobësitë e atyre që janë të dobët dhe jo t’i pëlqejmë vetes.

Jakobit 2:8 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:8 (ALB) »
Në qoftë se ju më të vërtetë e përmbushni ligjin mbretëror sipas Shkrimit: “Duaje të afërmin tënd si vetveten,” bëni mirë;

1 Korintasve 13:4 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:4 (ALB) »
Dashuria është e durueshme; plot mirësi; dashuria nuk ka smirë, nuk vë në dukje, nuk krekoset,

1 Korintasve 10:32 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:32 (ALB) »
Mos u bëni shkak skandali as për Judenj, as për Grekë, as për kishën e Perëndisë;

1 Korintasve 12:22 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 12:22 (ALB) »
Madje, gjymtyrët e trupit që duken se janë më të dobëta, janë shumë më të nevojshme se të tjerat;

Romakëve 12:15 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:15 (ALB) »
Gëzohuni me ata që gëzohen, dhe qani me ata që qajnë.

Romakëve 14:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:19 (ALB) »
Le të ndjekim, pra, ato që ndihmojnë për paqe dhe për ndërtimin e njëri-tjetrit.

1 Korintasve 8:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 8:9 (ALB) »
Por kini mendjen se mos kjo liri që keni të bëhet pengesë për të dobëtit.

2 Korintasve 11:29 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:29 (ALB) »
Kush është i dobët, që të mos jem edhe unë? Kush është skandalizuar dhe unë të mos përvëlohem?

Mateu 18:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:6 (ALB) »
Por ai që do të skandalizojë një prej këtyre të vegjëlve që besojnë tek unë, do të jetë më mirë për atë t’i varet në qafë një gur mulliri (që e sjell rrotull gomari) dhe të zhytet në thellësi të detit.

2 Korintasve 6:3 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:3 (ALB) »
Ne nuk japim asnjë shkas për skandal në asnjë gjë, që të mos shahet shërbesa jonë;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Philippians 2:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Philippians 2:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Philippians 2:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Philippians 2:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Philippians 2:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Philippiens 2:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Philipper 2:4 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Filipenses 2:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Phi-líp 2:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Filipenses 2:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Filippesi 2:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
腓 立 比 书 2:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
腓 立 比 書 2:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Filipperbrevet 2:4 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
филип'ян 2:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Filippi 2:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Филипяни 2:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Filipperne 2:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »