Zakaria 10:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 10:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 10:9 ALB - Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende - Bible Verse Picture

Zakaria 10:9 ALB

Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende të largëta do të më kujtojnë; do të jetojnë bashkë me bijtë e tyre dhe do të kthehen.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 10:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 10:8 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 10:9 ALB - Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 10:9 ALB - Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 10:9 ALB - Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 10:9 ALB - Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 10:9 ALB - Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 10:9 ALB - Do t’i shpërndaj midis popujve dhe në vende - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 10:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 10:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 6:9 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 6:9 (ALB) »
Të shpëtuarit tuaj do të më kujtojnë midis kombeve ku do të çohen në robëri, sepse jam kapitur për zemrën e tyre të prishur që është larguar nga unë dhe për sytë e tyre që kurvërohen pas idhujve të tyre. Ata do të ndiejnë neveri për veten e tyre për ligësitë që kanë kryer në të gjitha veprimet e tyre të neveritshme.

Osea 2:23 ALB Bible Verse Image
Osea 2:23 (ALB) »
Unë do të mbjell për vete mbi tokë dhe do të më vijë keq për Lo-ruhamahun; dhe do t’i them Lo-amit: "Ti je populli im," dhe ai do më përgjigjet: "Ti je Perëndia im"".

Amosi 9:9 ALB Bible Verse Image
Amosi 9:9 (ALB) »
"Sepse ja, unë do të jap urdhrin dhe do ta shosh shtëpinë e Izraelit midis gjithë kombeve, ashtu si bëhet me shoshën, por në tokë nuk do të bjerë as kokrra më e vogël e grurit.

Danieli 3:1 ALB Bible Verse Image
Danieli 3:1 (ALB) »
Mbreti Nebukadnetsar urdhëroi të ndërtohet një figurë prej ari, e lartë gjashtëdhjetë kubitë dhe e gjerë gjashtë kubitë, dhe e ngriti në fushën e Duras, në krahinën e Babilonisë.

Jeremia 31:27 ALB Bible Verse Image
Jeremia 31:27 (ALB) »
"Ja, do të vijnë ditët," thotë Zoti, "në të cilat do të mbjell shtëpinë e Izraelit dhe shtëpinë e Judës me farë njerëzish dhe me farë kafshësh.

Jeremia 51:50 ALB Bible Verse Image
Jeremia 51:50 (ALB) »
Ju, që keni shpëtuar nga shpata, nisuni, mos u ndalni; mbani mend që nga larg Zotin, dhe Jeruzalemi t’ju kthehet në zemër.

Isaia 65:23 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:23 (ALB) »
Nuk do të lodhen më kot dhe nuk do të lindin fëmijë për të përballuar një shkatërrim të papritur, sepse do të jenë pasardhësit e të bekuarve të Zotit dhe trashëgimarët e tyre bashkë me ata.

Isaia 65:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:9 (ALB) »
Unë do të nxjerr nga Jakobi pasardhës dhe nga Juda një trashëgimtar të maleve të mia; të zgjedhurit e mi do të zotërojnë vendin dhe shërbëtorët e mi do të banojnë aty.

Ester 8:17 ALB Bible Verse Image
Ester 8:17 (ALB) »
Në çdo krahinë dhe në çdo qytet, kudo që arrinte urdhri i mbretit dhe dekreti i tij, për Judejtë kishte gëzim dhe ngazëllim, bankete dhe ditë të lumtura. Dhe shumë nga pjestarët e popujve të vendit u bënë Judej, sepse tmerri i Judejve i kishte zënë.

Nehemia 1:9 ALB Bible Verse Image
Nehemia 1:9 (ALB) »
por në rast se do të ktheheni tek unë dhe do të respektoni urdhërimet e mia, dhe do t’i zbatoni në praktikë, edhe sikur njerëzit tuaj të shpërndarë të jenë në kufijtë e qiellit, unë do t’i mbledh që andej dhe do t’i sjell përsëri në vendin që kam zgjedhur ku të banojë emri im".

1 Mbretërve 8:47 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 8:47 (ALB) »
në rast se në vendin ku janë shpërngulur vijnë në vete, në rast se kthehen te ti dhe të luten nga vendi ku i kanë prurë si robër dhe thonë: Kemi mëkatuar, kemi vepruar në mënyrë të padrejtë, kemi bërë të keqen,,"

Mikea 5:7 ALB Bible Verse Image
Mikea 5:7 (ALB) »
Kusuri i Jakobit, në mes të shumë popujve, ka për qenë si një vesë e dërguar nga Zoti, si një shi i dendur mbi barin, që nuk pret njeriun dhe nuk shpreson asgjë nga bijtë e njerëzve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 10:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 10:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 10:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 10:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 10:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 10:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 10:9 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 10:9 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 10:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 10:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 10:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 10:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 10:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 10:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 10:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 10:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 10:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 10:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 10:9 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 10:9 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 10:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »