Zakaria 12:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 12:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 12:1 ALB - Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. - Bible Verse Picture

Zakaria 12:1 ALB

Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. Kështu thotë Zoti që i ka shpalosur qiejt, që ka hedhur themelet e dheut dhe ka formuar frymën e njeriut përbrenda tij:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 12:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 11:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 12:1 ALB - Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 12:1 ALB - Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 12:1 ALB - Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 12:1 ALB - Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 12:1 ALB - Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 12:1 ALB - Orakulli i fjalës të Zotit lidhur me Izraelin. - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 12:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 12:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 42:5 ALB Bible Verse Image
Isaia 42:5 (ALB) »
Kështu thotë Perëndia, Zoti, që ka krijuar qiejtë dhe i ka shpalosur, që ka shtruar tokën dhe gjërat që ajo prodhon, që i jep frymëmarrje popullit dhe jetë atyre që ecin në të:

Jeremia 51:15 ALB Bible Verse Image
Jeremia 51:15 (ALB) »
Ai ka bërë tokën me fuqinë e tij, ka vendosur botën me diturinë e tij dhe ka shpalosur qiejt me zgjuarësinë e tij.

Isaia 44:24 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:24 (ALB) »
Kështu thotë Zoti, Çliruesi yt, ai që të ka formuar që në bark të nënës: "Unë jam Zoti që kam bërë tërë gjërat, që i vetëm, kam shpalosur qiejtë dhe kam shtrirë tokën; kush ishte me mua?

Isaia 57:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 57:16 (ALB) »
Sepse unë nuk dua të kundërshtoj gjithnjë dhe as të jem i zemëruar përjetë, përndryshe para meje do të ligështoheshin fryma dhe shpirtërat që kam bërë.

Isaia 48:13 ALB Bible Verse Image
Isaia 48:13 (ALB) »
Dora ime ka themeluar tokën dhe dora ime e djathtë ka shpalosur qiejtë; kur unë i thërras, paraqiten bashkë.

Hebrenjve 12:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:9 (ALB) »
Pastaj etërit tanë sipas mishit i patëm për të na ndrequr dhe i nderonim ata; a nuk do t’i nënshtrohemi edhe më tepër Atit të shpirtrave, për të jetuar?

Psalmet 102:25 ALB Bible Verse Image
Psalmet 102:25 (ALB) »
Së lashti ti ke vendosur tokën dhe qiejtë janë vepër e duarve të tua;

Psalmet 136:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 136:5 (ALB) »
atë që ka bërë qiejtë me dituri, sepse mirësia e tij vazhdon përjetë,

Jobi 26:7 ALB Bible Verse Image
Jobi 26:7 (ALB) »
Ai shtrin veriun në zbrazëti dhe e mban tokën pezull mbi hiçin.

Ezekieli 18:4 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 18:4 (ALB) »
Ja, të gjithë shpirtërat janë të mitë; si shpirti i atit ashtu dhe shpirti i birit janë të mitë. Shpirti që mëkaton ka për të vdekur.

Jeremia 50:34 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:34 (ALB) »
Shpëtimtari i tyre është i fortë; emri i tij është Zoti i ushtrive. Ai me siguri do të mbrojë çështjen e tyre, për t’i dhënë prehje dheut dhe për t’i bërë të drithërohen banorët e Babilonisë.

Ezekieli 36:5 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 36:5 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti, Zoti: "Po, në zjarrin e xhelozisë sime unë flas kundër kusurit të kombeve dhe kundër tërë Edomit që e kanë shtënë në dorë vendim tim me gjithë gëzimin e zemrës dhe përçmimin e shpirtit, për ta përzënë si një pre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 12:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 12:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 12:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 12:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 12:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 12:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 12:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 12:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 12:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 12:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 12:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 12:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 12:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 12:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 12:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 12:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 12:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 12:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 12:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 12:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 12:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »