Zakaria 12:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 12:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 12:4 ALB - Atë ditë,

Zakaria 12:4 ALB

Atë ditë," thotë Zoti, "unë do t’i qëlloj me hutim të gjithë kuajt dhe me marrëzi kalorësit e tyre; do t’i hap sytë e mi mbi shtëpinë e Judës, por do të godas me verbim të gjithë kuajt e popujve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 12:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 12:3 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 12:4 ALB - Atë ditë,
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 12:4 ALB - Atë ditë,
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 12:4 ALB - Atë ditë,
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 12:4 ALB - Atë ditë,
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 12:4 ALB - Atë ditë,
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 12:4 ALB - Atë ditë,
View New Tab

Zakaria 12:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 12:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ligji i Përtërirë 28:28 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 28:28 (ALB) »
Zoti do të të godasë me marrëzinë, me verbërinë dhe me shushatjen e zemrës;

Zakaria 12:3 ALB Bible Verse Image
Zakaria 12:3 (ALB) »
Atë ditë do të ndodhë që unë do ta bëj Jeruzalemin një gur të rëndë për gjithë popujt; të gjithë ata që do të ngarkohen me të do të bëhen krejtësisht copë-copë, edhe sikur të mblidheshin të gjitha kombet e dheut kundër tij.

Ezekieli 38:4 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 38:4 (ALB) »
Unë do të të kthej prapa, do të vë çengela në nofullat e tua dhe do të të nxjerr me gjithë ushtrinë tënde, me kuaj dhe kalorës, të gjithë të veshur shkëlqyeshëm, një turmë e madhe me mburoja të mëdha dhe të vogla, me shpatë në dorë,

Danieli 9:18 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:18 (ALB) »
O Perëndia im, vër vesh dhe dëgjo; hap sytë e tu dhe shiko shkretimet tona dhe qytetin ku thirret emri yt, sepse ne nuk paraqesim para teje lutjet tona për veprat tona të drejta, por për dhembshuritë e tua të mëdha.

Zakaria 12:11 ALB Bible Verse Image
Zakaria 12:11 (ALB) »
Atë ditë në Jeruzalem do të ketë pikëllim të madh, i ngjeshëm me pikëllimin Hadad-rimonit në luginën Megido.

Zakaria 9:8 ALB Bible Verse Image
Zakaria 9:8 (ALB) »
Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta mbrojtur nga çfarëdo ushtrie, nga kush shkon dhe kush vjen; asnjë shtypës nuk do të kalojë më nga ata, sepse tani pashë vetë me sytë e mi.

Zakaria 12:6 ALB Bible Verse Image
Zakaria 12:6 (ALB) »
Atë ditë unë do t’i bëj krerët e Judës si një mangall që digjet në mes të një turre drush, si një pishtar të ndezur midis demeteve. Ata do të gllabërojnë djathtas e majtas gjithë popujt përreth; por Jeruzalemi do të mbetet akoma i banuar, në vendin e vet, në Jeruzalem.

Zakaria 14:15 ALB Bible Verse Image
Zakaria 14:15 (ALB) »
Plagë e ngjashme me tjetrën do të jetë plaga që do të godasë kuajt, mushkat, devetë, gomerët dhe të gjitha kafshët që do të ndodhen në ato fushime.

Zakaria 10:5 ALB Bible Verse Image
Zakaria 10:5 (ALB) »
Dhe do të jenë si trimat që do të shkelin armiqtë e tyre në baltën e rrugëve në betejë. Do të luftojnë, sepse Zoti është me ta, ata që u hipin kuajve do të mbeten të shushatur.

Zakaria 12:8 ALB Bible Verse Image
Zakaria 12:8 (ALB) »
Atë ditë Zoti do t’i mbrojë banorët e Jeruzalemit; atë ditë më i dobëti ndër ta do të jetë si Davidi, dhe shtëpia e Davidit do të jetë si Perëndia, si Engjëlli i Zotit përpara tyre.

Ezekieli 39:20 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 39:20 (ALB) »
Në tryezën time ju do të ngopeni me kuaj dhe kalorës, me njerëz të fuqishëm dhe me luftëtarë të çdo lloji," thotë Zoti, Zoti.

Jeremia 24:6 ALB Bible Verse Image
Jeremia 24:6 (ALB) »
Unë do t’i hedh me dashamirësi sytë e mi mbi ta dhe do t’i sjell përsëri në këtë vend, do të bëj të begatohen dhe nuk do t’i shkatërroj më, do t’i mbjell dhe nuk do t’i çrrënjos më.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 12:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 12:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 12:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 12:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 12:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 12:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 12:4 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 12:4 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 12:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 12:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 12:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 12:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 12:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 12:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 12:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 12:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 12:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 12:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 12:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 12:4 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 12:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »