Zakaria 13:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 13:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 13:6 ALB - Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: - Bible Verse Picture

Zakaria 13:6 ALB

Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: "Çfarë janë këto plagë që ke në duart e tua?," ai do të përgjigjet: "Janë ato me të cilat jam plagosur në shtëpinë e miqve të mi"".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 13:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 13:5 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 13:6 ALB - Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 13:6 ALB - Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 13:6 ALB - Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 13:6 ALB - Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 13:6 ALB - Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 13:6 ALB - Pastaj në qoftë se dikush do t’i thotë: - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 13:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 13:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 22:16 ALB Bible Verse Image
Psalmet 22:16 (ALB) »
Sepse qentë më kanë rrethuar, një grup keqbërësish më rri rrotull; më kanë shpuar duart dhe këmbët.

Fjalët e urta 27:5 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 27:5 (ALB) »
Më mirë një qortim i hapur se një dashuri e fshehur.

Gjoni 18:35 ALB Bible Verse Image
Gjoni 18:35 (ALB) »
Pilati iu përgjigj: “Jam unë vallë Jude? Kombi yt dhe krerët e priftërinjve të dorëzuan tek unë; çfarë ke bërë?.”

Gjoni 19:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 19:14 (ALB) »
tani ishte dita e përgatitjes së Pashkës, dhe ishte afërsisht ora e gjashtë; dhe u tha Judenjve: “Ja mbreti juaj.”

Zbulesa 14:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:11 (ALB) »
Dhe tymi i mundimit të tyre ngjitet në shekuj të shekujve, dhe nuk do të kenë prehje ditë e natë ata që adhurojnë bishën dhe figurën e saj dhe kushdo që merr damkën e emrit të saj.”

1 Mbretërve 18:28 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 18:28 (ALB) »
Dhe kështu ata filluan të ulërijnë më fort dhe të priten me shpata dhe shtiza sipas zakoneve që kishin, deri sa të kullonin gjak.

Zbulesa 13:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 13:16 (ALB) »
Veç kësaj bëri që të gjithëve, të vegjël e të mëdhenj, dhe të pasur dhe të varfër, dhe të lirë dhe skllevër, t’u vihet një damkë mbi dorën e tyre të djathtë ose mbi ballin e tyre,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 13:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 13:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 13:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 13:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 13:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 13:6 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 13:6 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 13:6 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 13:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 13:6 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 13:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 13:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 13:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 13:6 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 13:6 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 13:6 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 13:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 13:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 13:6 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 13:6 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 13:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »