Zakaria 6:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 6:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 6:11 ALB - Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to - Bible Verse Picture

Zakaria 6:11 ALB

Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to dhe vëre mbi kryet e Jozueut, birit të Jehotsadakut, kryepriftit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 6:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 6:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 6:11 ALB - Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 6:11 ALB - Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 6:11 ALB - Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 6:11 ALB - Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 6:11 ALB - Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 6:11 ALB - Merr argjendin dhe arin, bëj një kurorë me to - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 6:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 6:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 3:1 ALB Bible Verse Image
Zakaria 3:1 (ALB) »
Pastaj më bëri të shoh kryepriftin Jozue, që qëndronte drejt përpara engjëllit të Zotit, dhe Satanai që rrinte në të djathtën e tij për ta akuzuar.

Psalmet 21:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 21:3 (ALB) »
Sepse ti i dole para me bekime begatie, i vure mbi kokë një kurorë prej ari shumë të kulluar.

Zakaria 3:5 ALB Bible Verse Image
Zakaria 3:5 (ALB) »
Unë, pra, thashë: "Le të vënë mbi kokën e tij një çallmë të pastër". Kështu ata i vunë mbi kokë një çallmë të pastër dhe e vunë të veshë rroba, ndërsa Engjëlli i Zotit ishte i pranishëm aty.

Kantiku i Kantikëve 3:11 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 3:11 (ALB) »
Dilni, bija të Sionit, soditni mbretin Salomon me kurorën me të cilën e ka kurorëzuar e ëma, ditën e dasmës së tij, ditën e gëzimit të zemrës së tij.

Hagai 1:1 ALB Bible Verse Image
Hagai 1:1 (ALB) »
Në vitin e dytë të mbretit Dar, në muajin e gjashtë, ditën e parë të muajit, fjala e Zotit iu drejtua me anë të profetit Hagai, Zorobabelit, birit të Shealtielit, qeveritar i Judës, dhe Jozueut, birit të Jehotsadakut, kryeprift, duke thënë:

Eksodi 28:36 ALB Bible Verse Image
Eksodi 28:36 (ALB) »
Do të bësh edhe një pllakë prej ari safi dhe mbi të do të gdhendësh, ashtu siç bëhet mbi një vulë, fjalët: SHENJTÉRI ZOTIT.

Hebrenjve 2:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:9 (ALB) »
por shohim Jezusin të kurorëzuar me lavdi dhe me nder për vdekjen që pësoi; ai u bë për pak kohë më i vogël se engjëjt, që me hirin e Perëndisë të provonte vdekjen për të gjithë njerëzit.

Hagai 2:4 ALB Bible Verse Image
Hagai 2:4 (ALB) »
Dhe tani ji i fortë, Zorobabel," thotë Zoti, "ji i fortë, Jozue, bir i Jehotsadakut, kryeprift; ji i fortë, o mbarë popull i vendit," thotë Zoti, dhe i hyni punës, sepse unë jam me ju,," thotë Zoti i ushtrive,

Hagai 1:14 ALB Bible Verse Image
Hagai 1:14 (ALB) »
Kështu Zoti e zgjoi frymën e Zorobabelit, birit të Shealtielit, qeveritar i Judës dhe frymën e Jozueut, birit të Jehotsadakut, kryeprift dhe frymën e gjithë pjesës tjetër të popullit; atëherë ata erdhën dhe filluan punën për shtëpinë e Zotit të ushtrive, Perëndisë së tyre,

Esdra 3:2 ALB Bible Verse Image
Esdra 3:2 (ALB) »
Atëherë Jeshua, bir i Jotsadakut, bashkë me vëllezërit e tij priftërinj dhe me Zorobabelin, birin e Shealtielit me gjithë vëllezërit e tij, u ngritën dhe ndërtuan altarin e Perëndisë të Izraelit, për t’i ofruar olokauste, siç është shkruar në ligjin e Moisiut, njeriut të Perëndisë.

Levitiku 8:9 ALB Bible Verse Image
Levitiku 8:9 (ALB) »
Pastaj i vuri çallmën mbi krye dhe në pjesën e përparme të çallmës vendosi pllakën e artë, diademën e shenjtë, ashtu siç e kishte urdhëruar Zoti Moisiun.

Eksodi 29:6 ALB Bible Verse Image
Eksodi 29:6 (ALB) »
Do t’i vësh mbi krye çallmën dhe mbi çallmën do të vësh diademën e shenjtë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 6:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 6:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 6:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 6:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 6:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 6:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 6:11 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 6:11 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 6:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 6:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 6:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 6:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 6:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 6:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 6:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 6:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 6:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 6:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 6:11 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 6:11 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 6:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »