Zakaria 7:14 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 7:14 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 7:14 ALB -

Zakaria 7:14 ALB

"por i shpërndava me shakullimë midis gjithë kombeve që ata nuk i njihnin. Kështu vendi mbeti i shkretë pas tyre, dhe askush nuk kalonte andej ose nuk u kthye. Nga një vend kënaqësie ata e kthyen në shkreti".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 7:14 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 7:13 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 7:14 ALB -
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 7:14 ALB -
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 7:14 ALB -
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 7:14 ALB -
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 7:14 ALB -
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 7:14 ALB -
View New Tab

Zakaria 7:14 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 7:14 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ligji i Përtërirë 28:33 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 28:33 (ALB) »
Një popull që ti nuk e ke njohur, do të hajë frytin e tokës sate dhe të gjithë mundit tënd, dhe pa tjetër do të jesh i shtypur dhe i dërmuar vazhdimisht.

Jeremia 23:19 ALB Bible Verse Image
Jeremia 23:19 (ALB) »
Ja furtuna e Zotit po shpërthen me tërbim, një furtunë e tmerrshme do të shpërthejë mbi kryet e të pabesëve.

Ligji i Përtërirë 4:27 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 4:27 (ALB) »
Dhe Zoti do t’ju shpërndajë midis popujve, dhe nuk do të mbetet nga ju veçse një numër i vogël njerëzish midis kombeve ku do t’ju çojë Zoti.

Ligji i Përtërirë 28:64 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 28:64 (ALB) »
Zoti do të të shpërndajë midis tërë popujve, nga njeri skaj i tokës në tjetrin; dhe atje ti do t’u shërbesh perëndive të tjera, që as ti as etërit e tu nuk i keni njohur kurrë, perëndi prej druri dhe prej guri.

Zakaria 2:6 ALB Bible Verse Image
Zakaria 2:6 (ALB) »
Oh, oh! "Ikni nga vendi i veriut," thotë Zoti, "sepse ju kam shpërndarë si katër erërat e qiellit," thotë Zoti.

Sofonia 3:6 ALB Bible Verse Image
Sofonia 3:6 (ALB) »
"Kam shfarosur kombet; kalatë e tyre janë shembur; i kam shkretuar rrugët e tyre dhe askush nuk kalon nëpër to; qytetet e tyre janë shkatërruar dhe askush nuk banon në to.

Jeremia 44:6 ALB Bible Verse Image
Jeremia 44:6 (ALB) »
Prandaj tërbimi im, zemërimi im u derdhën dhe u përhapën në qytetet e Judës dhe në rrugët e Jeruzalemit, që janë bërë të shkreta dhe të braktisura, ashtu siç janë edhe sot".

Jeremia 30:23 ALB Bible Verse Image
Jeremia 30:23 (ALB) »
Ja, po shpërthen stuhia e Zotit, një stuhi e shfrenuar do të bjerë me forcë mbi kokat e të pafeve.

Danieli 9:16 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:16 (ALB) »
O Zot, sipas tërë drejtësisë sate, bëj, të lutem, që zemërimi yt dhe tërbimi yt të largohen nga Jeruzalemi, nga qyteti yt, nga mali yt i shenjtë, për mëkatet tona dhe për paudhësitë e etërve tanë. Jeruzalemi dhe populli yt janë bërë objekt qortimi për tërë ata që na rrethojnë.

Danieli 8:9 ALB Bible Verse Image
Danieli 8:9 (ALB) »
Nga një prej tyre doli një bri i vogël, që u bë shumë i madh në drejtim të jugut, të lindjes dhe të vendit të lavdishëm.

Amosi 1:14 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:14 (ALB) »
Prandaj do të ndez një zjarr brenda mureve të Rabahut, që do të gllabërojë pallatet e tij midis zhurmës së një dite beteje, midis shakullinës së një dite stuhie.

Nahumi 1:3 ALB Bible Verse Image
Nahumi 1:3 (ALB) »
Zoti është i ngadalshëm në zemërim dhe pushtetmadh, por nuk e lë pa e ndëshkuar aspak të ligun. Zoti vazhdon rrugën e tij në shakullimë dhe në furtunë dhe retë janë pluhuri i këmbëve të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 7:14 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 7:14 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 7:14 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 7:14 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 7:14 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 7:14 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 7:14 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 7:14 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 7:14 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 7:14 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 7:14 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 7:14 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 7:14 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 7:14 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 7:14 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 7:14 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 7:14 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 7:14 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 7:14 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 7:14 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 7:14 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »