1 Korintasve 2:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 2:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 2:1 ALB - Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk - Bible Verse Picture

1 Korintasve 2:1 ALB

Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk erdha me shkëlqim fjalësh a diturie, që t’ju shpall dëshminë e Perëndisë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 2:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 2:1 ALB - Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 2:1 ALB - Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 2:1 ALB - Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 2:1 ALB - Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 2:1 ALB - Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 2:1 ALB - Edhe unë, o vëllezër, kur erdha te ju, nuk - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 2:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 2:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 1:17 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:17 (ALB) »
Sepse Krishti nuk më dërgoi të pagëzoj, por të predikoj ungjillin, jo me dituri fjale, që kryqi i Krishtit të mos dalë i kotë.

1 Korintasve 2:4 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 2:4 (ALB) »
Dhe fjala ime dhe predikimi im nuk u bënë me fjalë mbushamendëse nga dituria njerëzore, por në dëftim të Frymës dhe të fuqisë,

1 Korintasve 2:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 2:13 (ALB) »
Për këto edhe flasim, por jo me fjalë të mësuara nga dituria njerëzore, por të mësuara nga Fryma e Shenjtë, duke i krahasuar gjëra frymërore me fjalë frymërore.

Eksodi 4:10 ALB Bible Verse Image
Eksodi 4:10 (ALB) »
Atëherë Moisiu i tha Zotit: "Mjerisht, o Zot, unë nuk jam njeri i gojës; nuk isha i tillë në të kaluarën dhe nuk jam i tillë që kur i ke folur shërbëtorit tënd, sepse jam i ngathët në fjalë dhe kuvend".

Zbulesa 1:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:2 (ALB) »
i cili dëshmoi fjalën e Perëndisë dhe dëshminë e Jezu Krishtit, dhe të gjitha gjërat që pa.

1 Gjonit 4:14 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 4:14 (ALB) »
Dhe ne pamë dhe dëshmojmë se Ati e dërgoi Birin për të qënë Shpëtimtar i botës.

2 Korintasve 11:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:6 (ALB) »
Dhe, megjithëse jam i thjeshtë në të folur, nuk jam i tillë në dituri; madje me të gjitha mënyrat dhe në të gjitha gjërat jua kemi treguar.

1 Korintasve 1:6 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:6 (ALB) »
sikurse dëshmimi i Krishtit që u vërtetua ndër ju,

Romakëve 16:18 ALB Bible Verse Image
Romakëve 16:18 (ALB) »
sepse ata nuk i shërbejnë Zotit tonë Jezu Krisht, por barkut të tyre, dhe me fjalë të ëmbla dhe të bukura gënjejnë zemrat e të thjeshtit?.

Jeremia 1:6 ALB Bible Verse Image
Jeremia 1:6 (ALB) »
Unë u përgjigja: "Mjerisht, o Zot, Zot, unë nuk di të flas, sepse jam një djalosh"".

2 Timoteut 1:8 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:8 (ALB) »
Mos ki turp, pra, të dëshmosh Zotin tonë, as mua, të burgosurin e tij, por hiq keq bashkë me mua për ungjillin, sipas fuqisë së Perëndisë,

Zbulesa 19:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:10 (ALB) »
Edhe rashë përpara këmbëve të tij për ta adhuruar, por ai më tha: “Ruaju se e bën, unë jam bashkëshërbëtori yt si dhe i vëllezërve të tu që kanë dëshminë e Jezusit. Perëndinë adhuroje! Sepse dëshmia e Jezusit është frymë e profecisë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 2:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 2:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 2:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Corinthians 2:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 2:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Corinthiens 2:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 2:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 2:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 2:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 2:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 2:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 2:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 2:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 2:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 2:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »