1 Korintasve 7:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 7:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 7:1 ALB - Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është - Bible Verse Picture

1 Korintasve 7:1 ALB

Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është për njeriun të mos prekë grua.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 7:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 7:1 ALB - Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 7:1 ALB - Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 7:1 ALB - Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 7:1 ALB - Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 7:1 ALB - Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 7:1 ALB - Tani lidhur me ato që më shkruat, mirë është - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 7:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 7:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 7:8 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 7:8 (ALB) »
Por të pamartuarve dhe grave të veja po u them se për ta është mirë nëse qëndrojnë si unë,

1 Korintasve 7:26 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 7:26 (ALB) »
Mendoj se është mirë për njeriun të jetë kështu siç është, për shkak të ngushticës së tanishme.

1 Korintasve 7:37 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 7:37 (ALB) »
Por ai që është i qëndrueshëm në zemër të vet dhe që nuk i nënshtrohet nevojës, por është zot i vullnetit të vet dhe e ka vendosur në zemër të vet të ruajë virgjëreshën e tij, bën mirë.

Zanafilla 20:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 20:6 (ALB) »
Dhe Perëndia i tha në ëndërr: "Po, unë e di që e ke bërë këtë gjë me ndershmërinë e zemrës sate, ndaj të ndalova të kryesh një mëkat kundër meje; ndaj nuk të lejova ta prekësh.

Mateu 19:10 ALB Bible Verse Image
Mateu 19:10 (ALB) »
Dishepujt e vet i thanë: “Në qoftë se kushtet e burrit ndaj gruas janë të tilla, më mirë të mos martohet.”

Ruthi 2:9 ALB Bible Verse Image
Ruthi 2:9 (ALB) »
Mbaj sytë në arën që po korrin dhe shko prapa korrësve. A nuk i kam urdhëruar shërbyesit e mi të mos të të bezdisin? Kur ke etje, shko atje ku janë shtambat, për të pirë ujin që kanë nxjerrë shërbëtorët".

Fjalët e urta 6:29 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 6:29 (ALB) »
Në këtë gjendje është ai që shkon tek gruaja e një tjetri; kush e prek nuk do të mbetet pa u ndëshkuar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 7:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 7:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 7:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Corinthians 7:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 7:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Corinthiens 7:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 7:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 7:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 7:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 7:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 7:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 7:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 7:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 7:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 7:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »