1 Korintasve 14:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 14:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 14:1 ALB - Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të - Bible Verse Picture

1 Korintasve 14:1 ALB

Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të zjarrtë dhuntitë frymërore, por sidomos që të mund të profetizoni,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 14:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 14:1 ALB - Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 14:1 ALB - Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 14:1 ALB - Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 14:1 ALB - Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 14:1 ALB - Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 14:1 ALB - Kërkoni dashurinë dhe lypni me zemër të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 14:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 14:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 14:39 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:39 (ALB) »
Prandaj, o vëllezër të mi, kërkoni me zemër të zjarrtë të profetizoni dhe mos ndaloni të flasin në gjuhëra.

1 Timoteut 4:14 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 4:14 (ALB) »
Mos e lër pas dore dhuntinë që është në ty, e cila të është dhënë me anë profecie, me vënien e duarve nga ana e pleqësisë.

Hebrenjve 12:14 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:14 (ALB) »
Kërkoni paqe me të gjithë dhe shenjtërim, pa të cilin askush nuk ka për të parë Perëndinë,

1 Korintasve 12:1 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 12:1 (ALB) »
Edhe për sa u përket dhuntive frymërore, o vëllezër, nuk dua të jeni të paditur.

1 Korintasve 16:14 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:14 (ALB) »
Dhe çdo gjë që bëni, ta bëni me dashuri!

1 Korintasve 13:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:13 (ALB) »
Tani, pra, këto tri gjëra mbeten: besimi, shpresa dhe dashuria; por më e madhja nga këto është dashuria.

1 Thesalonikasve 5:20 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 5:20 (ALB) »
Mos i përbuzni profecitë.

1 Korintasve 14:3 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:3 (ALB) »
Kurse ai që profetizon, u flet njerëzve për ndërtim, për nxitje e përdëllim.

1 Timoteut 6:11 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:11 (ALB) »
Por ti, o njeriu i Perëndisë, hiq dorë nga këto dhe ndiq drejtësinë, perëndishmërinë, besimin, dashurinë, zemërgjerësinë dhe zemërbutësinë.

1 Korintasve 14:37 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:37 (ALB) »
Në qoftë se dikush mendon se është profet ose frymëror, le të njohë se ato që po ju shkruaj janë urdhërime të Zotit.

Fjalët e urta 15:9 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 15:9 (ALB) »
Rruga e të pabesit është një neveri për Zotin, por ai do atë që ndjek drejtësinë.

Fjalët e urta 21:21 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 21:21 (ALB) »
Kush ndjek drejtësinë dhe dhembshurinë ka për të gjetur jetën, drejtësinë dhe lavdinë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 14:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 14:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 14:1 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 14:1 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 14:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 14:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 14:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 14:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 14:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 14:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 14:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 14:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 14:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »