1 Gjonit 5:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Gjonit 5:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Gjonit 5:19 ALB - Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë - Bible Verse Picture

1 Gjonit 5:19 ALB

Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë bota dergjet në ligësi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Gjonit 5:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Gjonit 5:19 ALB - Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Gjonit 5:19 ALB - Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Gjonit 5:19 ALB - Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Gjonit 5:19 ALB - Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Gjonit 5:19 ALB - Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Gjonit 5:19 ALB - Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Gjonit 5:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Gjonit 5:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Korintasve 4:4 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:4 (ALB) »
të cilëve perëndia i këtij shekulli ua verboi mendjet e atyre që nuk besojnë, që drita e ungjillit të lavdisë së Krishtit, që është shëmbëllimi i Perëndisë, të mos ndriçojë tek ata.

1 Gjonit 4:4 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 4:4 (ALB) »
Ju jeni prej Perëndisë, o djem të rinj, dhe i keni mundur ata, sepse ai që është në ju është më i madh se ai që është në botë.

Gjoni 12:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:31 (ALB) »
Tani është gjykimi i kësaj bote; tani do të hidhet jashtë princi i kësaj bote!

Efesianëve 2:2 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:2 (ALB) »
në të cilat keni ecur dikur, sipas ecjës së kësaj bote, sipas prijësit të pushtetit të erës, sipas frymës që vepron tani në bijtë e mosbindjes,

Galatasve 1:4 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:4 (ALB) »
që e dha veten e tij për mëkatet tona, për të na shpëtuar nga kjo kohë e mbrapshtë, sipas vullnetit të Perëndisë, Atit tonë,

Zbulesa 12:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 12:9 (ALB) »
Kështu dragoi i madh, gjarpëri i lashtë, që është quajtur djall, edhe Satan, që mashtron gjithë dheun, u hodh mbi tokë; me të u hodhën edhe engjëjt e tij.

Gjoni 16:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:11 (ALB) »
për gjykim, sepse princi i kësaj bote është gjykuar.

1 Gjonit 5:20 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:20 (ALB) »
Por ne dimë se Biri i Perëndisë erdhi dhe na dha të kuptuarit, që ne të njohim atë që është i Vërteti; dhe ne jemi në të Vërtetin, në Birin e tij Jezu Krisht; ky është i vërteti Perëndi dhe jeta e përjetshme.

Zbulesa 13:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 13:7 (ALB) »
Dhe iu dha t’u bëjë luftë kundër të shenjtorëve dhe t’i mundë; dhe iu dha pushtet mbi çdo fis, gjuhë dhe komb.

Romakëve 1:28 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:28 (ALB) »
Dhe meqenëse nuk e quajtën me vend të njihnin Perëndinë, Perëndia i dorëzoi në një mendje të çoroditur, për të bërë gjëra të pahijshme,

1 Gjonit 5:13 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:13 (ALB) »
Jua shkrova këto gjëra juve që besoni në emrin e Birit të Perëndisë, që të dini se keni jetën e përjetshme dhe që të besoni në emrin e Birit të Perëndisë.

Jakobit 4:4 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:4 (ALB) »
O shkelës dhe shkelëse të kurorës, a nuk e dini se miqësia me botën është armiqësi me Perëndinë? Ai, pra, që don të jetë mik i botës bëhet armik i Perëndisë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 John 5:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 John 5:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 John 5:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 John 5:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 John 5:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Jean 5:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Johannes 5:19 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 João 5:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Giăng 5:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Juan 5:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Giovanni 5:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 一 书 5:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 一 書 5:19 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
1 Иоанна 5:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Івана 5:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 János 5:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Йоаново 5:19 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Johannes 5:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »