1 Pjetrit 2:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 2:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 2:11 ALB - Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të - Bible Verse Picture

1 Pjetrit 2:11 ALB

Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të huaj dhe shtegtarë, të hiqni dorë nga lakmitë e mishit, që luftojnë kundër shpirtit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 2:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 2:11 ALB - Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 2:11 ALB - Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 2:11 ALB - Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 2:11 ALB - Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 2:11 ALB - Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 2:11 ALB - Shumë të dashur, unë ju këshilloj, si të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Pjetrit 2:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 2:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Gjonit 2:15 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 2:15 (ALB) »
Mos e doni botën, as gjërat që janë në botë. Ne qoftë se ndokush do botën, dashuria e Atit nuk është në të,

Galatasve 5:24 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:24 (ALB) »
Edhe ata që janë të Krishtit e kanë kryqëzuar mishin bashkë me pasionet dhe lakmitë të tij.

1 Pjetrit 4:2 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:2 (ALB) »
për të jetuar kohën që mbetet në mish jo më në pasionet e njerëzve, por sipas vullnetit të Perëndisë.

Hebrenjve 11:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:13 (ALB) »
Të gjithë këta vdiqën në besim, pa marrë premtimet e bëra, por i panë ato për se largu dhe u bindën dhe i përshëndetën ato me gëzim duke rrëfyer se janë të huaj dhe shtegtarë mbi dhe.

Jakobit 4:1 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:1 (ALB) »
Nga vijnë luftërat dhe grindjet te ju?. A nuk vijnë, nga pasionet që luftojnë ndër gjymtyrët tuaja?

Romakëve 8:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:13 (ALB) »
sepse, po të rroni sipas mishit, ju do të vdisni; por, nëse me anë të Frymës i bëni të vdesin veprat e trupit, ju do të rroni.

2 Korintasve 7:1 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:1 (ALB) »
Duke i pasur këto premtime, o të dashur, le ta pastrojmë veten nga çdo ndotje e mishit dhe e frymës dhe ta përfundojmë shenjtërimin tonë në druajtjen e Perëndisë.

2 Timoteut 2:22 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:22 (ALB) »
Largohu nga pasionet rinore dhe bjeru pas drejtësisë, besimit, dashurisë dhe paqes bashkë me ata që e thërresin në ndihmë Zotin me zemër të pastër.

Romakëve 13:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 13:13 (ALB) »
Le të ecim me ndershmëri, si ditën, jo në orgji dhe në dehje, jo në imoralitet dhe sensualizëm, jo në grindje e në smirë.

Romakëve 12:1 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:1 (ALB) »
O vëllezër, po ju bëj thirrje, nëpërmjet dhembshurisë së Perëndisë, ta paraqisni trupin tuaj si fli të gjallë, të shenjtëruar, të pëlqyer te Perëndia, që është shërbesa juaj e mënçur.

1 Kronikave 29:15 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 29:15 (ALB) »
Sepse ne jemi të huaj dhe shtegtarë përpara teje ashtu si qenë etërit tanë. Ditët tona mbi tokë janë si një hije dhe nuk ka shpresë.

Veprat e Apostujve 15:29 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:29 (ALB) »
që ju të hiqni dorë nga gjërat e flijiuara idhujve, nga gjaku, nga gjërat e mbytura dhe nga kurvëria; do të bëni mirë të ruheni nga këto. Qofshi mirë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 2:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 2:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 2:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 2:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 2:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 2:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 2:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 2:11 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 2:11 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 2:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 2:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 2:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 2:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 2:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 2:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 2:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 2:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 2:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 2:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 2:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 2:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »