1 Pjetrit 2:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 2:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 2:1 ALB - Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, - Bible Verse Picture

1 Pjetrit 2:1 ALB

Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, hipokrizitë, smirat dhe çdo shpifje,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 2:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 2:1 ALB - Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 2:1 ALB - Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 2:1 ALB - Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 2:1 ALB - Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 2:1 ALB - Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 2:1 ALB - Hiqni tej, pra, çdo ligësi dhe çdo mashtrim, - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Pjetrit 2:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 2:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Efesianëve 4:31 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:31 (ALB) »
Le të flaket larg jush çdo hidhërim, zemërim, inat, trazirë dhe shpifje me çdo ligësi.

Jakobit 1:21 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:21 (ALB) »
Prandaj, hiqni çdo ndyrësi dhe mbeturinë ligësie, pranoni me butësi fjalën e mbjellë në ju, e cila mund të shpëtojë shpirtrat tuaj.

Jakobit 4:11 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:11 (ALB) »
Mos flisni keq për njeri tjetrin, vë-llezër; ai që flet kundër vëllait dhe e gjykon vëllanë e vet, flet kundër ligjit dhe gjykon ligjin; dhe, po të gjykosh ligjin, ti nuk je zbatues i ligjit, por gjykatës.

1 Pjetrit 3:10 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:10 (ALB) »
Sepse “kush don ta dojë jetën dhe të shohë ditë të mira, le ta ruajë gojën e tij nga e keqja dhe buzët e tij nga të folurit me mashtrim;

Efesianëve 4:22 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:22 (ALB) »
që të zhvisheni, për sa i takon sjelljes së mëparshme, nga njeriu i vjetër që korruptohet me anë të lakmive të gënjeshtrës,

1 Pjetrit 4:4 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:4 (ALB) »
Prandaj u duket çudi që ju nuk rendni me ta në po ato teprime shthurjeje dhe flasin keq për ju.

Hebrenjve 12:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:1 (ALB) »
Prandaj edhe ne, duke qenë të rrethuar nga një re kaq e madhe dëshmimtarësh, duke hedhur tej çdo barrë dhe mëkatin që na qarkon vazhdimisht duke na joshur, le të rendim me durim në udhën që është përpara nesh,

Kolosianëve 3:5 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:5 (ALB) »
Bëni, pra, të vdesin gjymtyrët tuaja që janë mbi tokë: kurvërinë, ndyrësinë, pasionet, dëshirat e këqija dhe lakminë, që është idhujtari;

Titi 3:3 ALB Bible Verse Image
Titi 3:3 (ALB) »
Sepse edhe ne dikur ishim të pamendë, rebelë, endacakë, robër të lakmive të ndryshme dhe të qejfeve, duke jetuar në ligësi dhe në smirë, të urryer dhe duke e urryer njeri tjetrin.

1 Timoteut 3:11 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 3:11 (ALB) »
Edhe bashkëshortet e tyre të kenë dinjitet, jo shpifarake, por të përmbajtura dhe besnike në gjithçka.

Jakobit 5:9 ALB Bible Verse Image
Jakobit 5:9 (ALB) »
Mos u ankoni nga njeri tjetri, vëllezër, që të mos dënoheni; ja, gjykatësi është te dera.

Titi 2:3 ALB Bible Verse Image
Titi 2:3 (ALB) »
Gjithashtu edhe gratë e moshuara të kenë sjellje ashtu si u ka hije shenjtoreve, jo shpifëse, jo robinja ndaj verës së shumtë, por mësuese të së mirës,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 2:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 2:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 2:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 2:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 2:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 2:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 2:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 2:1 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 2:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 2:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 2:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 2:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 2:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 2:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 2:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 2:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 2:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 2:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 2:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 2:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 2:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »