1 Pjetrit 2:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 2:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 2:19 ALB - sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, - Bible Verse Picture

1 Pjetrit 2:19 ALB

sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, për ndërgjegje ndaj Perëndisë, duron shtrengime duke vuajtur padrejtësisht.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 2:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 2:19 ALB - sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 2:19 ALB - sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 2:19 ALB - sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 2:19 ALB - sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 2:19 ALB - sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 2:19 ALB - sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Pjetrit 2:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 2:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 2:20 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:20 (ALB) »
Sepse çfarë lavdie do të ishte po të duronit në qoftë se ju rrahin sepse keni bërë faje? Ndërsa, po të bëni të mirë dhe të duroni vuajtje, kjo është hir para Perëndisë.

Mateu 5:10 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:10 (ALB) »
Lum ata që janë përndjekur për hir të drejtësisë, sepse e tyre është mbretëria e qiejve.

Luka 6:32 ALB Bible Verse Image
Luka 6:32 (ALB) »
Por po t’i doni ata që ju duan, ç’meritë do të keni nga kjo? Sepse edhe mëkatarët i duan ata që i duan.

Romakëve 13:5 ALB Bible Verse Image
Romakëve 13:5 (ALB) »
Prandaj është e nevojshme t’i nënshtroheni, jo vetëm nga druajtje e zemërimit, por edhe për arsye të ndërgjegjes.

2 Korintasve 8:1 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:1 (ALB) »
Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e Perëndisë, që u është dhënë kishave të Maqedonisë,

2 Korintasve 1:12 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 1:12 (ALB) »
Mburrja jonë, në fakt, është kjo: dëshmimi i ndërgjegjes sonë se ne jemi sjellë me thjeshtësinë dhe sinqeritetin e Perën-disë në botë dhe sidomos përpara jush, jo me dituri mishi, por me hirin e Perëndisë.

1 Korintasve 15:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:10 (ALB) »
Por me hirin e Perëndisë jam ai që jam; dhe hiri i tij ndaj meje nuk qe i kotë, madje jam munduar më shumë se gjithë të tjerët, jo unë, por hiri i Perëndisë që është me mua.

1 Pjetrit 3:14 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:14 (ALB) »
Por, edhe sikur të vuani për drejtësinë, lum ju! “Pra, mos kini asnjë druajtje prej tyre dhe mos u shqetësoni,”

Gjoni 15:21 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:21 (ALB) »
Të gjitha këto gjëra do t’jua bëjnë për shkak të emrit tim, sepse nuk e njohin atë që më ka dërguar.

Psalmet 69:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 69:4 (ALB) »
Ata që më urrejnë pa shkak janë më të shumtë se flokët e mi; janë të fuqishëm ata që duan të më shkatërrojnë dhe që janë pa të drejtë armiq të mi; jam i detyruar të kthej atë që nuk kam vjedhur.

Psalmet 119:86 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:86 (ALB) »
Tërë urdhërimet e tua meritojnë besim; më përndjekin pa të drejtë; ndihmomë.

2 Timoteut 1:12 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:12 (ALB) »
Për këtë arsye unë po vuaj edhe nga këto gjëra, po nuk kam turp, sepse e di kujt i kam besuar dhe jam i bindur se ai është i zoti ta ruajë visarin tim deri në atë ditë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 2:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 2:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 2:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 2:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 2:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 2:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 2:19 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 2:19 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 2:19 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 2:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 2:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 2:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 2:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 2:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 2:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 2:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 2:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 2:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 2:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 2:19 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 2:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »