1 Pjetrit 4:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 4:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 4:15 ALB - Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës - Bible Verse Picture

1 Pjetrit 4:15 ALB

Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës ose vjedhës ose keqbërës, o sepse përzihet në punët e të tjerëve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 4:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 4:15 ALB - Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 4:15 ALB - Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 4:15 ALB - Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 4:15 ALB - Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 4:15 ALB - Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 4:15 ALB - Por asnjë nga ju le të mos vuajë si vrasës - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Pjetrit 4:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 4:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Thesalonikasve 4:11 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:11 (ALB) »
dhe të përpiqeni me kujdes të jetoni në paqe, të merreni me gjërat tuaja dhe të punoni me duart tuaja, ashtu si ju kemi urdhëruar,

2 Thesalonikasve 3:11 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 3:11 (ALB) »
Në fakt dëgjojmë se disa prej jush që ecin në mënyrë të çrregullt, nuk bëjnë asgjë dhe merren me gjëra të kota.

1 Timoteut 5:13 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:13 (ALB) »
Madje ato mësojnë të jenë përtace duke shkuar shtëpi më shtëpi, edhe jo vetëm përtace, por edhe llafazane dhe kureshtare duke folur për gjëra të kota.

2 Timoteut 2:9 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:9 (ALB) »
për të cilin unë po vuaj deri edhe në pranga posi keqbërës; por fjala e Perëndisë nuk lidhet në pranga.

1 Pjetrit 2:19 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:19 (ALB) »
sepse është gjë e ladërueshme, nëse dikush, për ndërgjegje ndaj Perëndisë, duron shtrengime duke vuajtur padrejtësisht.

1 Pjetrit 3:17 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:17 (ALB) »
Sepse është më mirë, nëse është i tillë vullneti i Perëndisë, të vuani duke bërë mirë, se sa duke bërë keq,

Mateu 5:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:11 (ALB) »
Lum ju kur do t’ju shajnë dhe do t’ju përndjekin dhe, duke gënjyer, do të thonë të gjitha të zezat kundër jush, për shkakun tim.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 4:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 4:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 4:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 4:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 4:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 4:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 4:15 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 4:15 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 4:15 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 4:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 4:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 4:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 4:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 4:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 4:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 4:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 4:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 4:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 4:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 4:15 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 4:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »