2 Korintasve 1:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 1:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 1:13 ALB - Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, - Bible Verse Picture

2 Korintasve 1:13 ALB

Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, përveç atyre që ju mund të lexoni dhe të kuptoni; dhe unë shpresoj se do t’i kuptoni deri në fund;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 1:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 1:13 ALB - Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 1:13 ALB - Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 1:13 ALB - Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 1:13 ALB - Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 1:13 ALB - Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 1:13 ALB - Sepse ne nuk ju shkruajmë të tjera gjëra, - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 1:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 1:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Korintasve 4:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:2 (ALB) »
Ne kemi hequr dorë plotësisht nga gjërat e turpshme që bëhen në fshehtësi, duke mos ecur me dinakëri, duke mos falsifikuar aspak fjalën e Perëndisë, por duke shfaqur të vërtetën, ne ia rekomandojmë veten tonë ndërgjegjes së çdo njeriu përpara Perëndisë.

2 Korintasve 13:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 13:6 (ALB) »
Por unë shpresoj se ju do ta njihni se ne nuk jemi të përjashtuar.

2 Korintasve 5:11 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 5:11 (ALB) »
Duke e njohur frikën e Zotit, ne bindim njerëzit dhe jemi njohur nga Perëndia; dhe unë shpresoj se edhe në ndërgjegjet tuaja të jemi njohur.

Filipianëve 1:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:6 (ALB) »
duke qënë i bindur për këtë, se ai që nisi një punë të mirë në ju, do ta përfundojë deri në ditën e Jezu Krishtit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 1:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 1:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 1:13 (GW) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 1:13 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 1:13 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 1:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 1:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 1:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 1:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 1:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 1:13 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 1:13 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 1:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »