2 Korintasve 11:33 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 11:33 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 11:33 ALB - por nga një dritare më ulën përgjatë murit - Bible Verse Picture

2 Korintasve 11:33 ALB

por nga një dritare më ulën përgjatë murit me një shportë, dhe shpëtova nga duart e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 11:33 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 11:33 ALB - por nga një dritare më ulën përgjatë murit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 11:33 ALB - por nga një dritare më ulën përgjatë murit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 11:33 ALB - por nga një dritare më ulën përgjatë murit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 11:33 ALB - por nga një dritare më ulën përgjatë murit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 11:33 ALB - por nga një dritare më ulën përgjatë murit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 11:33 ALB - por nga një dritare më ulën përgjatë murit - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 11:33 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 11:33 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 9:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:25 (ALB) »
atëherë dishepujt e morën natën dhe e zbritën poshtë nga muri, në një shportë.

Jozueu 2:18 ALB Bible Verse Image
Jozueu 2:18 (ALB) »
po të jetë se, kur të hyjmë në këtë vend, ti nuk ngjit në dritaren nga e cila po na zbret këtë kordon të hollë me ngjyrë të kuqerreme dhe po nuk mblodhe në shtëpinë tënde atin tënd, nënën tënde vëllezërit e tu dhe tërë familjen e atit tënd.

1 Samuelit 19:12 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 19:12 (ALB) »
Kështu Mikal e zbriti Davidin nga dritarja dhe ai iku; ia mbathi me vrap dhe shpëtoi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 11:33 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 11:33 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 11:33 (GW) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 11:33 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 11:33 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 11:33 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 11:33 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 11:33 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 11:33 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 11:33 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 11:33 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 11:33 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 11:33 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »