2 Korintasve 5:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 5:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 5:8 ALB - Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër - Bible Verse Picture

2 Korintasve 5:8 ALB

Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër ta lëmë trupin dhe të shkojmë e të banojmë bashkë me Zotin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 5:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 5:8 ALB - Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 5:8 ALB - Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 5:8 ALB - Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 5:8 ALB - Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 5:8 ALB - Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 5:8 ALB - Por jemi të sigurt dhe na parapëlqen më tepër - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 5:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 5:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Filipianëve 1:20 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:20 (ALB) »
sipas të priturit tim me padurim dhe me shpresë, se unë nuk do të turpërohem në asnjë gjë, por me çdo guxim, tani si gjithmonë, Krishti do të madhërohet në trupin tim, ose me jetën ose me vdekjen.

2 Korintasve 5:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 5:6 (ALB) »
Ne, pra, kemi gjithnjë siguri besimi dhe e dimë se gjersa banojmë në trup, jemi larg Zotit,

1 Gjonit 3:2 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:2 (ALB) »
Shumë të dashur, tani jemi bij të Perëndisë, por ende nuk është shfaqur ç’do të jemi; por dimë se, kur të shfaqet ai, do të jemi të ngjashëm me të, sepse do ta shohim se si është ai.

2 Korintasve 5:9 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 5:9 (ALB) »
Prandaj edhe përpiqemi t’i pëlqejmë atij, qoftë duke banuar në trup, qoftë duke e lënë atë.

Gjoni 14:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:3 (ALB) »
Dhe kur të shkoj e t’ju përgatis vendin, do të kthehem dhe do t’ju marr pranë meje, që aty ku jam unë, të jeni edhe ju.

2 Korintasve 12:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:2 (ALB) »
Unë njoh një njeri në Krishtin, i cili, para katërmbëdhjetë vjetësh (a ishte në trup, a ishte jashtë trupit, nuk e di; Perëndia e di), u rrëmbye gjer në të tretin qiell.

Psalmet 73:23 ALB Bible Verse Image
Psalmet 73:23 (ALB) »
Por megjithatë unë jam gjithnjë me ty; ti më ke kapur nga dora e djathtë.

1 Thesalonikasve 4:17 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:17 (ALB) »
pastaj ne të gjallët, që do të kemi mbetur, do të rrëmbehemi bashkë me ata mbi retë, për të dalë përpara Zotit në ajër; dhe kështu do të jemi përherë bashkë me Zotin.

2 Pjetrit 3:11 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:11 (ALB) »
Përderisa të gjitha këto gjëra duhet të shkatërrohen, si të mos duhet të keni një sjellje të shenjtë dhe të perëndishme,

2 Pjetrit 1:14 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:14 (ALB) »
duke ditur se, së shpejti më duhet ta lë këtë tendën time, sikurse ma tregoi Zoti ynë Jezu Krisht.

2 Timoteut 4:7 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:7 (ALB) »
Luftën e mirë e luftova, e përfundova vrapimin, e ruajta besimin.

Psalmet 17:15 ALB Bible Verse Image
Psalmet 17:15 (ALB) »
Sa për mua, për hir të drejtësisë do të shoh fytyrën tënde; do të ngopem nga prania jote kur të zgjohem.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 5:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 5:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 5:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Corinthians 5:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 5:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Corinthiens 5:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 5:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 5:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 5:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 5:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 5:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 5:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 5:8 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 5:8 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 5:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »