2 Korintasve 7:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 7:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 7:8 ALB - sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën - Bible Verse Picture

2 Korintasve 7:8 ALB

sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën time, nuk më vjen keq, ndonëse më pati ardhur keq, sepse shoh se ajo letër, edhe pse për pak kohë, ju trishtoi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 7:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 7:8 ALB - sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 7:8 ALB - sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 7:8 ALB - sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 7:8 ALB - sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 7:8 ALB - sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 7:8 ALB - sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 7:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 7:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 5:22 ALB Bible Verse Image
Eksodi 5:22 (ALB) »
Atëherë Moisiu u kthye te Zoti dhe i tha: "O Perëndi, pse e fute në halle këtë popull? Pse pra më dërgove?

Hebrenjve 12:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:9 (ALB) »
Pastaj etërit tanë sipas mishit i patëm për të na ndrequr dhe i nderonim ata; a nuk do t’i nënshtrohemi edhe më tepër Atit të shpirtrave, për të jetuar?

2 Korintasve 7:11 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:11 (ALB) »
Në fakt, ja sa kujdes shkaktoi te ju pikëllimi sipas Perëndisë, madje sa fjalë për të kërkuar ndjesë, sa zemëratë, sa druajtje, sa dëshirë të zjarrtë, sa zell, sa kënaqësi! Me çdo mënyrë ju e treguat se jeni të pastër në këtë çështje.

2 Korintasve 7:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:6 (ALB) »
Por Perëndia, që ngushëllon të pikë-lluarit, na ngushëlloi me ardhjen e Titit,

2 Korintasve 2:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 2:2 (ALB) »
Sepse, në qoftë se unë ju hidhëroj, kush do të më gëzojë mua, në mos ai vetë që u hidhërua prej meje?

Gjoni 16:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:6 (ALB) »
Madje, për shkak se ju thashë këto gjëra, trishtimi e ka mbushur zemrën tuaj.

Gjoni 21:17 ALB Bible Verse Image
Gjoni 21:17 (ALB) »
E pyeti për të tretën herë: “Simon nga Jona, a më do ti mua?.” Pjetri u trishtua pse e pyeti për të tretën herë: “A më do ti mua?,” dhe iu përgjigj: “Zot, ti di çdo gjë, ti di se unë të dua.” Jezusi i tha: “Kulloti delet e mia.

Luka 22:61 ALB Bible Verse Image
Luka 22:61 (ALB) »
Dhe Zoti u kthye, dhe e shikoi Pjetrin. Dhe Pjetrit iu kujtua fjala që i kishte thënë Zoti: “Para se të këndojë gjeli, ti do të më mohosh tri herë.”

Mateu 26:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:21 (ALB) »
dhe, ndërsa po hanin, tha: “Në të vërtetë unë po ju them se një nga ju do të më tradhtojë.”

Vajtimet 3:32 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 3:32 (ALB) »
por, në rast se të hidhëron, do ti vijë keq sipas shumicës së zemërmirësive të tij,

Jeremia 20:7 ALB Bible Verse Image
Jeremia 20:7 (ALB) »
Ti më ke bindur, o Zot, dhe unë e lashë veten të bindem; ti je më i fortë se unë dhe fitove. Jam bërë objekt talljesh çdo ditë; kushdo tallet me mua.

Zbulesa 3:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:19 (ALB) »
Unë të gjithë ata që i dua i qortoj dhe i ndëshkoj; prandaj ji i zellshëm dhe pendohu.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 7:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 7:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 7:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Corinthians 7:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 7:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Corinthiens 7:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 7:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 7:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 7:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 7:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 7:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 7:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 7:8 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 7:8 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 7:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »