2 Korintasve 7:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 7:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 7:3 ALB - Këtë nuk e them për dënim, sepse që më - Bible Verse Picture

2 Korintasve 7:3 ALB

Këtë nuk e them për dënim, sepse që më parë iu thashë se jeni në zemrat tona për të vdekur bashkë dhe për të jetuar bashkë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 7:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 7:3 ALB - Këtë nuk e them për dënim, sepse që më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 7:3 ALB - Këtë nuk e them për dënim, sepse që më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 7:3 ALB - Këtë nuk e them për dënim, sepse që më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 7:3 ALB - Këtë nuk e them për dënim, sepse që më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 7:3 ALB - Këtë nuk e them për dënim, sepse që më - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 7:3 ALB - Këtë nuk e them për dënim, sepse që më - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 7:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 7:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Korintasve 6:11 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:11 (ALB) »
Goja jonë u hap për ju, o Korintas, zemra jonë u bë e gjërë.

Ruthi 1:16 ALB Bible Verse Image
Ruthi 1:16 (ALB) »
Por Ruthi u përgjegj: "Mos ngul këmbë me mua që unë të të braktis dhe të mos të të ndjek më, sepse kudo që të shkosh ti do të shkoj edhe unë, dhe kudo që të rrish ti do të rri edhe unë; populli yt do të jetë populli im, Perëndia yt do të jetë edhe Perëndia im;

Filipianëve 1:8 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:8 (ALB) »
Sepse Perëndia, është dëshmitari im, si ju dua të gjithë me dashuri të zjarrtë në Jezu Krisht.

2 Korintasve 11:11 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:11 (ALB) »
Pse? Ndoshta sepse nuk ju dua? Perëndia e di.

2 Korintasve 13:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 13:10 (ALB) »
Prandaj i shkruaj këto gjëra, kur jam larg jush, që, kur të jem i pranishëm, të mos sillem me ashpërsi, sipas autoritetit që më ka dhënë Zoti për të ndërtuar e jo për të prishur.

2 Korintasve 12:15 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:15 (ALB) »
Sa për veten time, unë do të shpenzoj me gëzim dhe do të shpenzohem për shpirtrat tuaja, megjithse ju dua më fort dhe më doni më pak.

2 Korintasve 7:12 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:12 (ALB) »
Edhe pse ju shkrova, nuk e bëra as për atë që e bëri padrejtësinë, as për atë që e pësoi, por që të shfaqet në mes tuaj kujdesi ynë që kemi për ju përpara Perëndisë.

2 Korintasve 3:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 3:2 (ALB) »
Ju jeni letra jonë, e shkruar në zemrat tona, e njohur dhe e lexuar nga të gjithë njerëzit,

2 Korintasve 2:4 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 2:4 (ALB) »
Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me pikëllim të madh dhe ankth në zemër, jo që të hidhëroheni, por që të njihni dashurinë shumë të madhe që kam për ju.

1 Korintasve 4:14 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 4:14 (ALB) »
Këto gjëra nuk po i shkruaj që t’ju turpëroj, por që t’ju paralajmëroj si fëmijët e mi të dashur.

1 Thesalonikasve 2:8 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 2:8 (ALB) »
Kështu, duke pasur një dashuri të madhe ndaj jush, ishim të kënaqur duke ju komunikuar jo vetëm ungjillin e Perëndisë, por edhe vetë jetën tonë, sepse na u bëtë të dashur.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 7:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 7:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 7:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Corinthians 7:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 7:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Corinthiens 7:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 7:3 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 7:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 7:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 7:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 7:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 7:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 7:3 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 7:3 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 7:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »