2 Thesalonikasve 2:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Thesalonikasve 2:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Thesalonikasve 2:8 ALB - Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin - Bible Verse Picture

2 Thesalonikasve 2:8 ALB

Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin Zoti do ta shkatërrojë me hukatjen e gojës së tij dhe do ta asgjësojë me të dukurit e ardhjes së tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Thesalonikasve 2:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Thesalonikasve 2:8 ALB - Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Thesalonikasve 2:8 ALB - Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Thesalonikasve 2:8 ALB - Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Thesalonikasve 2:8 ALB - Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Thesalonikasve 2:8 ALB - Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Thesalonikasve 2:8 ALB - Atëherë do të shfaqet ky i paudhë, të cilin - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Thesalonikasve 2:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Thesalonikasve 2:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Thesalonikasve 2:3 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:3 (ALB) »
Askush të mos ju gënjejë kursesi, sepse ajo ditë nuk do të vijë, pa ardhur më parë rënia dhe pa u shfaqur njeriu i mëkatit, i biri i humbjes,

Zbulesa 19:20 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:20 (ALB) »
Dhe bisha u kap, dhe bashkë me të profeti i rremë që kishte bërë shenja përpara saj, me të cilat i mashtroi ata që morën damkën e bishës, dhe ata që adhuruan figurën e saj; që të dy i hodhën të gjallë në liqenin e zjarrtë që digjet me squfur;

Isaia 11:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 11:4 (ALB) »
por do t’i gjykojë të varfërit me drejtësi dhe do të marrë vendime të drejta për njerëzit e përulur të vendit. Do ta godasë vendin me shufrën e gojës së tij dhe me frymën e buzëve të tij do ta bëjë të vdesë të pabesin.

Zbulesa 19:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:15 (ALB) »
Dhe nga goja e tij dilte një shpatë e mprehtë për të goditur me të kombet; dhe ai do të qeverisë me skeptër prej hekuri dhe ai vet do të shkelë vozën e verës së mërisë dhe të zemërimit të Perëndisë së plotfuqishëm.

Danieli 7:10 ALB Bible Verse Image
Danieli 7:10 (ALB) »
Një lumë zjarri rridhte, duke dalë nga prania e tij; mijëra e mijëra njerëz i shërbenin dhe mori dhe mori qëndronin përpara tij. Gjykimi u bë dhe librat u hapën.

Zbulesa 20:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 20:10 (ALB) »
Atëherë djallin që i kishte mashtruar, do ta hedhin në liqenin e zjarrit e të squfurit, ku janë bisha dhe profeti i rremë; dhe do të mundohen ditë e natë në shekuj të shekujve.

Titi 2:13 ALB Bible Verse Image
Titi 2:13 (ALB) »
duke pritur shpresën e lume dhe të shfaqurit e lavdisë të të madhit Perëndi dhe të Shpëtimtarit tonë Jezu Krisht,

Zbulesa 18:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:8 (ALB) »
Prandaj në një ditë të vetme do të vijnë plagët e saj: vdekja, vaji dhe zia e bukës; edhe do të digjet krejt në zjarr, sepse i fuqishëm është Zoti Perëndia, ai që e gjykon atë.”

Zbulesa 2:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 2:16 (ALB) »
Pendohu, përndryshe do të vij së shpejti te ti dhe do të luftoj kundër tyre me shpatën e gojës sime.

2 Timoteut 1:10 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:10 (ALB) »
dhe tani u shfaq me anë të dukjes së Shpëtimtarit tonë Jezu Krishtit, që e prishi vdekjen dhe nxori në dritë jetën dhe pavdekësinë me anë të ungjillit,

1 Gjonit 5:18 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:18 (ALB) »
Ne dimë se kushdo që ka lindur nga Perëndia nuk mëkaton; ai që ka lindur nga Perëndia e ruan veten e tij, dhe i ligu nuk e prek atë.

2 Timoteut 4:8 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:8 (ALB) »
Pas kësaj më pret gati kurora e drejtësisë që Perëndia, gjykatësi i drejtë, do të ma japë atë ditë, dhe jo vetëm mua, por edhe gjithë atyre që presin me dashuri të shfaqurit e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Thessalonians 2:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Thessalonians 2:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Thessalonians 2:8 (GW) »
World English Bible (WEB)
2 Thessalonians 2:8 (WEB) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Tessalonicenses 2:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Thê-sa-lô-ni-ca 2:8 (VIE) »
Italian Bible (RIV)
2 Tessalonicesi 2:8 (RIV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 солунян 2:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Thesszalonika 2:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Солунци 2:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Tessaloniker 2:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »