2 Thesalonikasve 2:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Thesalonikasve 2:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Thesalonikasve 2:2 ALB - të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet - Bible Verse Picture

2 Thesalonikasve 2:2 ALB

të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet mendja ose të trazoheni as prej fryme, as prej fjale, as prej ndonjë letre gjoja të shkruar prej nesh, thua se ja, erdhi dita e Krishtit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Thesalonikasve 2:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Thesalonikasve 2:2 ALB - të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Thesalonikasve 2:2 ALB - të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Thesalonikasve 2:2 ALB - të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Thesalonikasve 2:2 ALB - të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Thesalonikasve 2:2 ALB - të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Thesalonikasve 2:2 ALB - të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Thesalonikasve 2:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Thesalonikasve 2:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Gjonit 4:1 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 4:1 (ALB) »
Shumë të dashur, mos i besoni çdo frymë, por i vini në provë frymërat për të ditur nëse janë nga Perëndia, sepse shumë profetë të rremë kanë dalë në botë.

Marku 13:7 ALB Bible Verse Image
Marku 13:7 (ALB) »
Por, kur të dëgjoni të flitet për luftëra dhe për ushtime luftërash, mos u shqetësoni; sepse këto gjëra duhet të ndodhin; por nuk do të jetë ende mbarimi.

Mateu 24:4 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:4 (ALB) »
Dhe Jezusi duke u përgjigjur u tha atyre: “Ruhuni se mos ju mashtron ndokush!

2 Pjetrit 3:4 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:4 (ALB) »
dhe do të thonë: “Ku është premtimi i ardhjes së tij? Sepse, që kur etërit fjetën, të gjitha gjërat mbetën në po atë gjendje si në fillim të krijimit.”

2 Pjetrit 2:1 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:1 (ALB) »
Por ka pasur edhe profetë të rremë midis popullit, ashtu si do të ketë midis jush mësues të rremë, të cilët do të fusin fshehurazi herezi shkatërruese dhe, duke mohuar Zotërinë që i bleu ata, do të tërheqin mbi vete një shkatërrim të shpejtë.

2 Thesalonikasve 3:17 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 3:17 (ALB) »
Të falat me shëndet janë nga dora ime, nga mua, Pali; dhe kjo është një shenjë në çdo letër prej meje; unë shkruaj kështu.

Gjoni 14:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:1 (ALB) »
“Zemra juaj mos u trondittë; besoni në Perëndi dhe besoni edhe në mua!

1 Thesalonikasve 4:15 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:15 (ALB) »
Dhe këtë po jua themi me fjalën e Zotit: ne të gjallët, që do të mbetemi deri në ardhjen e Zotit, nuk do të jemi përpara atyre që kanë fjetur,

Luka 21:19 ALB Bible Verse Image
Luka 21:19 (ALB) »
Me durimin tuaj ju do t’i fitoni shpirtrat tuaj.”

Luka 21:9 ALB Bible Verse Image
Luka 21:9 (ALB) »
Dhe kur të dëgjoni të flitet për luftëra e për trazira, mos u trembni, sepse të gjitha këto duhet të ndodhin më parë, por mbarimi nuk do të vijë menjëherë.”

Mateu 24:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:24 (ALB) »
Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të tilla aq sa t’i mashtrojnë, po të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit.

Jeremia 23:25 ALB Bible Verse Image
Jeremia 23:25 (ALB) »
"Kam dëgjuar atë që thonë profetët që profetizojnë gënjeshtra në emrin tim, duke thënë: "Pashë një ëndërr, pashë një ëndërr!".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Thessalonians 2:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Thessalonians 2:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Thessalonians 2:2 (GW) »
World English Bible (WEB)
2 Thessalonians 2:2 (WEB) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Tessalonicenses 2:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Thê-sa-lô-ni-ca 2:2 (VIE) »
Italian Bible (RIV)
2 Tessalonicesi 2:2 (RIV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 солунян 2:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Thesszalonika 2:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Солунци 2:2 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Tessaloniker 2:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »