Kolosianëve 1:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Kolosianëve 1:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Kolosianëve 1:16 ALB - sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato - Bible Verse Picture

Kolosianëve 1:16 ALB

sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato që janë në qiejt dhe ato mbi dhe, gjërat që duken dhe ato që nuk duken: frone, zotërime, principata dhe pushtete; të gjitha gjërat janë krijuar me anë të tij dhe në lidhje me të.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Kolosianëve 1:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Kolosianëve 1:16 ALB - sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Kolosianëve 1:16 ALB - sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Kolosianëve 1:16 ALB - sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Kolosianëve 1:16 ALB - sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Kolosianëve 1:16 ALB - sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Kolosianëve 1:16 ALB - sepse në të u krijuan të gjitha gjërat, ato - Bible Verse Picture
View New Tab

Kolosianëve 1:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Kolosianëve 1:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 11:36 ALB Bible Verse Image
Romakëve 11:36 (ALB) »
Sepse prej tij, me anë të tij dhe për të janë të gjitha gjëra. Lavdi atij përjetë! Amen!

Gjoni 1:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:3 (ALB) »
Të gjitha gjërat u bënë me anë të tij (fjala), dhe pa atë nuk u bë asnjë nga ato që u bënë.

1 Korintasve 8:6 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 8:6 (ALB) »
për ne s’ka veçse një Perëndi, Ati nga i cili janë të gjitha gjërat dhe ne në të; dhe një Zot, Jezu Krishti, me anë të të cilit janë të gjitha gjërat, dhe ne jetojmë me anë të tij.

Hebrenjve 2:10 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:10 (ALB) »
Sepse i duhej atij, për të cilin dhe nëpërmjet të cilit janë të gjitha, duke çuar shumë bij në lavdi, ta bënte të përsosur me anë të vuajtjeve realizuesin e shpëtimit të tyre.

1 Kronikave 29:11 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 29:11 (ALB) »
Jotja, o Zot, është madhështia, fuqia, lavdia, shkëlqimi, madhëria, sepse gjithshka që është në qiell dhe mbi tokë është jotja. E jotja o Zot është mbretëria, dhe ti ngrihesh sovran mbi gjithshka.

Efesianëve 1:10 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 1:10 (ALB) »
që, kur të plotësoheshin kohërat, t’i sillte në një krye të vetëm, në Krishtin, të gjitha gjërat, ato që janë në qiejt dhe ato që janë mbi dhe.

Isaia 44:24 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:24 (ALB) »
Kështu thotë Zoti, Çliruesi yt, ai që të ka formuar që në bark të nënës: "Unë jam Zoti që kam bërë tërë gjërat, që i vetëm, kam shpalosur qiejtë dhe kam shtrirë tokën; kush ishte me mua?

Hebrenjve 1:2 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:2 (ALB) »
së fundi, këto ditë na ka folur me anë të Birit, të cilin e bëri trashëgimtar të të gjitha gjërave, me anë të të cilit e krijoi dhe gjithësinë.

Fjalët e urta 16:4 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 16:4 (ALB) »
Zoti ka bërë çdo gjë për vete të tij, edhe të pabesin për ditën e fatkeqësisë.

Hebrenjve 1:10 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:10 (ALB) »
Edhe: “Ti, o Perëndi, në krye themelove tokën dhe qiejt janë vepër e duarve të tu.

Kolosianëve 1:15 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:15 (ALB) »
Ai është shëmbëllesa e Perëndisë së padukshëm, i parëlinduri i çdo krijese,

Kolosianëve 2:10 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:10 (ALB) »
Dhe ju keni marrë plotësinë në të, sepse ai është krye e çdo principate e pushteti,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Colossians 1:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Colossians 1:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Colossians 1:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Colossians 1:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Colossians 1:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Colossiens 1:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Kolosser 1:16 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Colossenses 1:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Cô-lô-se 1:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Colosenses 1:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Colossesi 1:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
歌 罗 西 书 1:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 羅 西 書 1:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Kolosserbrevet 1:16 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
колоссян 1:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Kolossé 1:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Колосяни 1:16 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Kolosserne 1:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »