Galatasve 4:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Galatasve 4:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Galatasve 4:5 ALB - që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që - Bible Verse Picture

Galatasve 4:5 ALB

që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që ne të fitojmë birërinë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Galatasve 4:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Galatasve 4:5 ALB - që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Galatasve 4:5 ALB - që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Galatasve 4:5 ALB - që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Galatasve 4:5 ALB - që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Galatasve 4:5 ALB - që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Galatasve 4:5 ALB - që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që - Bible Verse Picture
View New Tab

Galatasve 4:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Galatasve 4:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 9:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:15 (ALB) »
Për këtë arsye ai është ndërmjetësi i Besëlidhjes së re që, me anë të vdekjes që u bë për shpërblimin e shkeljeve që u kryen gjatë Besëlidhjes së parë, të thirrurit të marrin premtimin e trashëgimisë së amshuar.

Efesianëve 1:5 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 1:5 (ALB) »
duke na paracaktuar që të birësohemi në veten e tij me anë të Jezu Krishtit, sipas pëlqimit të vullnetit të vet,

1 Pjetrit 1:18 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:18 (ALB) »
duke ditur se jo me anë gjërash që prishen, si argjendi ose ari, jeni shpenguar nga mënyra e kotë e të jetuarit të trashëguar nga etërit,

Zbulesa 5:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:9 (ALB) »
Dhe këndonin një këngë të re duke thënë: “Ti je i denjë ta marrësh librin dhe të hapësh vulat e tij, sepse ti u there, dhe me gjakun tënd na bleve te Perëndia nga çdo fis, gjuhë, popull dhe komb,

Hebrenjve 9:12 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:12 (ALB) »
hyri një herë e përgjithmonë në shenjtërore, jo me gjakun e cjepve dhe të viçave, por me gjakun e vet, dhe fitoi një shpëtim të amshuar.

Efesianëve 1:7 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 1:7 (ALB) »
në të cilin kemi shpengimin me anë të gjakut të tij, faljen e mëkateve sipas pasurivë së hirit të tij,

Galatasve 3:13 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:13 (ALB) »
Krishti na shpengoi nga mallkimi i ligjit, sepse u bë mallkim për ne (duke qenë se është shkruar: “I mallkuar është kushdo që varet në dru”),

Galatasve 3:26 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:26 (ALB) »
sepse të gjithë ju jeni bij të Perëndisë me anë të besimit te Jezu Krishti.

Romakëve 8:23 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:23 (ALB) »
Dhe jo vetëm kaq, por edhe ne vetë që kemi frytet e para të Frymës, vajtojmë në veten tonë, duke pritur flakët birërimin, shpengimin e trupit tonë.

Galatasve 4:7 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:7 (ALB) »
Prandaj ti nuk je më shërbëtor, por bir; dhe në qoftë se je bir, je edhe trashëgimtar i Perëndisë me anë të Krishtit.

Romakëve 9:4 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:4 (ALB) »
të cilët janë Izraelitë dhe atyre u përket birëria, lavdia, besëlidhjet, shpallja e ligjit, shërbimi hyjnor dhe premtimet;

Romakëve 8:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:19 (ALB) »
Sepse dëshira e flaktë e krijesës pret me padurim shfaqjen e bijve të Perëndisë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Galatians 4:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
Galatians 4:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Galatians 4:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Galatians 4:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Galatians 4:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Galates 4:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Galater 4:5 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Gálatas 4:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ga-la-ti 4:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Gálatas 4:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Galati 4:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
加 拉 太 书 4:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
加 拉 太 書 4:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Galaterbrevet 4:5 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Галатам 4:5 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
галатів 4:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Galátzia 4:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Галатяни 4:5 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Galaterne 4:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »