Habakuku 2:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 2:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 2:20 ALB - Por Zoti është në tempullin e tij të - Bible Verse Picture

Habakuku 2:20 ALB

Por Zoti është në tempullin e tij të shenjtë; tërë dheu le të heshtë përpara tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakuku 2:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Habakuku 2:19 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 2:20 ALB - Por Zoti është në tempullin e tij të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 2:20 ALB - Por Zoti është në tempullin e tij të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 2:20 ALB - Por Zoti është në tempullin e tij të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 2:20 ALB - Por Zoti është në tempullin e tij të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 2:20 ALB - Por Zoti është në tempullin e tij të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 2:20 ALB - Por Zoti është në tempullin e tij të - Bible Verse Picture
View New Tab

Habakuku 2:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 2:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 2:13 ALB Bible Verse Image
Zakaria 2:13 (ALB) »
Çdo mish le të heshtë përpara Zotit, sepse ai është zgjuar nga selia e tij e shenjtë".

Sofonia 1:7 ALB Bible Verse Image
Sofonia 1:7 (ALB) »
Rri në heshtje para Zotit, Zotit, sepse dita e Zotit është e afërt, sepse Zoti ka përgatitur një flijim, ka shenjtëruar të ftuarit e tij.

Psalmet 46:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 46:10 (ALB) »
Ndaluni dhe pranoni që jam Perëndi; do të ngrihem lart midis kombeve, do të ngrihem lart mbi tokë.

Psalmet 11:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 11:4 (ALB) »
Zoti është në tempullin e tij të shenjtë; Zoti ka fronin e tij në qiejtë; sytë e tij shohin, qepallat e tij vëzhgojnë bijtë e njerëzve,

Isaia 6:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 6:1 (ALB) »
Në vitin e vdekjes së mbretit Uziah, unë pashë Zotin të ulur mbi një fron të ngritur dhe të lartë, dhe cepat e mantelit të tij mbushnin tempullin.

Jona 2:7 ALB Bible Verse Image
Jona 2:7 (ALB) »
Kur shpirti im po ligështohej brenda meje, kujtova Zotin, dhe lutja ime arriti deri te ti, në tempullin tënd të shenjtë.

Psalmet 76:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 76:8 (ALB) »
Ti ke bërë që të dëgjohet nga qielli vendimi yt, tokën e zuri frika dhe heshti,

Mikea 1:2 ALB Bible Verse Image
Mikea 1:2 (ALB) »
Dëgjoni, o mbarë popuj! Kushtoji kujdes, o tokë, me tërë atë që ti përmban! Zoti, Zoti, qoftë dëshmitar kundër jush, Zoti, nga tempulli i tij i shenjtë.

Psalmet 115:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 115:3 (ALB) »
Por Perëndia ynë është në qiejtë dhe bën tërë atë që i pëlqejnë.

Psalmet 132:13 ALB Bible Verse Image
Psalmet 132:13 (ALB) »
Duke qenë se Zoti e ka zgjedhur Sionin, ai e ka dashur atë për banesën e tij:

Efesianëve 2:21 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:21 (ALB) »
mbi të cilin gjithë ndërtesa, e lidhur mirë, rritet për të qenë një tempull i shenjtë në Zotin,

Isaia 66:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 66:1 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Qielli është froni im dhe toka është mbështetësja e këmbëve të mia. Ku është, pra, shtëpia që mund të më ndërtoni dhe ku është vendi i çlodhjes sime?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 2:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 2:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 2:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 2:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 2:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 2:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 2:20 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 2:20 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 2:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 2:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 2:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 2:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 2:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 2:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 2:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 2:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 2:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 2:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 2:20 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 2:20 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 2:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »