Jakobit 3:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jakobit 3:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jakobit 3:6 ALB - Edhe gjuha është një zjarr, një botë - Bible Verse Picture

Jakobit 3:6 ALB

Edhe gjuha është një zjarr, një botë paudhësie; ajo është vendosur midis gjymtyrëve tona, gjuha e fëlliq gjithë trupin, ndez ecjen e natyrës dhe ndizet nga Gehena.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jakobit 3:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jakobit 3:5 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jakobit 3:6 ALB - Edhe gjuha është një zjarr, një botë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Jakobit 3:6 ALB - Edhe gjuha është një zjarr, një botë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Jakobit 3:6 ALB - Edhe gjuha është një zjarr, një botë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Jakobit 3:6 ALB - Edhe gjuha është një zjarr, një botë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Jakobit 3:6 ALB - Edhe gjuha është një zjarr, një botë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Jakobit 3:6 ALB - Edhe gjuha është një zjarr, një botë - Bible Verse Picture
View New Tab

Jakobit 3:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jakobit 3:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 120:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 120:2 (ALB) »
O Zot, më çliro nga buzët gënjeshtare dhe nga gjuha mashtruese.

Fjalët e urta 16:27 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 16:27 (ALB) »
Njeriu i keq kurdis të keqen dhe mbi buzët e tij ka si një zjarr të ndezur.

Marku 7:15 ALB Bible Verse Image
Marku 7:15 (ALB) »
Nuk ka asgjë jashtë njeriut që, duke hyrë në të, mund ta ndotë atë; përkundrazi janë ato gjëra që dalin prej tij që e ndotin.

Mateu 15:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:11 (ALB) »
Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por ajo që del nga goja e tij e ndot njeriun.”

Luka 16:24 ALB Bible Verse Image
Luka 16:24 (ALB) »
Atëherë ai bërtiti dhe tha: "O atë Abraham, ki mëshirë për mua, dhe dërgoje Llazarin të lagë majën e gishtit të vet në ujë që të më freskojë gjuhën, sepse po vuaj tmerrësisht në këtë flakë.

Marku 7:20 ALB Bible Verse Image
Marku 7:20 (ALB) »
Tha akoma: “Ajo që del nga njeriu, e bën atë të ndotur.

Kolosianëve 3:8 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:8 (ALB) »
Por tani hiqni edhe ju të gjitha këto gjëra: zemërim, zemëratë, ligësi, e mos të dalë sharje e asnjë e folur e pandershme nga goja juaj.

Fjalët e urta 15:1 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 15:1 (ALB) »
Përgjigja e ëmbël e fashit zemërimin, por fjala therëse e nxit zemërimin.

2 Thesalonikasve 2:9 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:9 (ALB) »
Ardhja e atij të paudhi do të bëhet me anë të veprimit të Satanit, bashkë me çudira, shenja dhe mrrekullish të rreme,

Mateu 12:32 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:32 (ALB) »
Dhe kushdo që flet kundër Birit të njeriut do të falet; por ai që flet kundër Frymës së Shenjtë nuk do të falet as në këtë botë as në atë të ardhme.”

Jakobit 2:7 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:7 (ALB) »
A nuk janë ata që blasfemojnë emrin e lavdishëm që u thirr mbi ju?

3 Gjonit 1:10 ALB Bible Verse Image
3 Gjonit 1:10 (ALB) »
Prandaj, po të vij, do t’i kujtoj atij veprat që bën, duke folur fjalë të liga kundër nesh; dhe duke mos u mjaftuar me këto, ai vetë nuk i pret vëllezërit dhe i ndalon ata që duan t’i presin e i përjashton nga kisha.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
James 3:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
James 3:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
James 3:6 (GW) »
Berean Bible (BSB)
James 3:6 (BSB) »
World English Bible (WEB)
James 3:6 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jacques 3:6 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jakobus 3:6 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯਾਕੂਬ 3:6 (PANIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
याकोब 3:6 (MARIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Tiago 3:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Gia-cơ 3:6 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Santiago 3:6 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giacomo 3:6 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
雅 各 书 3:6 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
雅 各 書 3:6 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jakobsbrevet 3:6 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иакова 3:6 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Якова 3:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jakab 3:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Яков 3:6 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jakob 3:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »