Mateu 15:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 15:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 15:11 ALB - Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por - Bible Verse Picture

Mateu 15:11 ALB

Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por ajo që del nga goja e tij e ndot njeriun.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 15:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 15:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 15:11 ALB - Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 15:11 ALB - Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 15:11 ALB - Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 15:11 ALB - Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 15:11 ALB - Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 15:11 ALB - Njeriun nuk e ndot çfarë i hyn në gojë, por - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 15:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 15:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 15:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:18 (ALB) »
Por gjërat që dalin nga goja, dalin nga zemra; dhe ato ndotin njeriun.

Marku 7:15 ALB Bible Verse Image
Marku 7:15 (ALB) »
Nuk ka asgjë jashtë njeriut që, duke hyrë në të, mund ta ndotë atë; përkundrazi janë ato gjëra që dalin prej tij që e ndotin.

1 Timoteut 4:4 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 4:4 (ALB) »
Sepse çdo krijesë e Perëndisë është e mirë dhe asgjë s’është për t’u hedhur, nëse merret me falënderim,

Mateu 12:34 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:34 (ALB) »
O pjellë nepërkash! Si mund të flisni mirë, kur jeni të këqij? Sepse ç’ka zemra qet goja.

Jakobit 3:5 ALB Bible Verse Image
Jakobit 3:5 (ALB) »
Kështu edhe gjuha është një gjymtyrë e vogël, por mbahet me të madh. Ja, një zjarr i vogël ç’pyll të madh djeg!

Luka 11:38 ALB Bible Verse Image
Luka 11:38 (ALB) »
Fariseu e vuri re këtë dhe u mrekullua që Jezusit nuk lau para buke.

Veprat e Apostujve 10:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:14 (ALB) »
Por Pjetri u përgjigj: “Kurrsesi, o Zot, sepse unë nuk kam ngrënë kurrë asgjë të papastër ose të ndotur!.”

Romakëve 14:17 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:17 (ALB) »
sepse mbretëria e Perëndisë nuk është të ngrënët dhe të pirët, por drejtësia, paqja dhe gëzimi në Frymën e Shenjtë.

Isaia 59:13 ALB Bible Verse Image
Isaia 59:13 (ALB) »
duke u rebeluar dhe duke mohuar Zotin, duke mos e ndjekur më Perëndinë tonë, duke folur për shtypje dhe kryengritje, duke i dhënë dhe duke murmuritur në zemër fjalë të rreme.

Romakëve 3:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:13 (ALB) »
Gryka e tyre është një varr i hapur, me gjuhët e tyre kanë thurur mashtrime, ka helm gjarpërinjsh nën buzët e tyre;

Psalmet 12:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 12:2 (ALB) »
Secili gënjen të afërmin e tij dhe flet me buzë lajkatare dhe me zemër të zhdyzuar.

Psalmet 52:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 52:2 (ALB) »
Gjuha jote shkakton rrënim; ajo është si një brisk i mprehur, o veprues mashtrimesh.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 15:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 15:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 15:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 15:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 15:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 15:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 15:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 15:11 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 15:11 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 15:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 15:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 15:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 15:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 15:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 15:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 15:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 15:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 15:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 15:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 15:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 15:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »