Zakaria 1:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 1:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 1:13 ALB - Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë - Bible Verse Picture

Zakaria 1:13 ALB

Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë inkurajimi, engjëllit që fliste me mua.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 1:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 1:12 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 1:13 ALB - Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 1:13 ALB - Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 1:13 ALB - Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 1:13 ALB - Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 1:13 ALB - Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 1:13 ALB - Pastaj Zoti i tha disa fjalë të mira, fjalë - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 1:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 1:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 40:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 40:1 (ALB) »
"Ngushëlloni, ngushëlloni popullin tim, thotë Perëndia juaj.

Jeremia 29:10 ALB Bible Verse Image
Jeremia 29:10 (ALB) »
"Kështu thotë Zoti: Kur të mbushen shtatëdhjetë vjet për Babiloninë, unë do t’ju vizitoj dhe do ta realizoj fjalën time të mirë, duke bërë të riktheheni në këtë vend.

Zakaria 4:1 ALB Bible Verse Image
Zakaria 4:1 (ALB) »
Pastaj engjëlli që fliste me mua u kthye dhe më zgjoi ashtu si zgjojnë dikë nga gjumi.

Zakaria 1:9 ALB Bible Verse Image
Zakaria 1:9 (ALB) »
Unë pyeta: "Imzot, çfarë kuptimi kanë këto gjëra?". Engjëlli që fliste me mua m’u përgjigj: "Unë do të të bëj të shohësh çfarë kuptimi kanë ato".

Zakaria 2:4 ALB Bible Verse Image
Zakaria 2:4 (ALB) »
dhe i tha: "Rend, foli atij të riu dhe i thuaj: Jeruzalemi do të jetë i banuar si një qytet pa mure, për shkak të morisë së njerëzve dhe të kafshëve që do të jenë në të.

Zakaria 8:2 ALB Bible Verse Image
Zakaria 8:2 (ALB) »
Kështu thotë Zoti i ushtrive: Unë jam shumë xheloz për Sionin, po, unë digjem nga xhelozia për të".

Zakaria 1:14 ALB Bible Verse Image
Zakaria 1:14 (ALB) »
Kështu engjëlli që fliste me mua më tha: "Bërtit dhe thuaj: Kështu thotë Zoti i ushtrive: "Unë jam shumë xheloz për Jeruzalemin dhe për Sionin;

Sofonia 3:14 ALB Bible Verse Image
Sofonia 3:14 (ALB) »
Lësho britma gëzimi, o bijë e Sionit, lësho britma hareje, o Izrael! Gëzohu dhe ngazëllo me gjithë zemër, o bijë e Jeruzalemit!

Amosi 9:11 ALB Bible Verse Image
Amosi 9:11 (ALB) »
"Atë ditë do të ngre përsëri tabernakullin e Davidit që ka rënë, do të ndreq të çarat e tij dhe do të ngre rrënojat e tij, dhe do ta rindërtoj si në ditët e lashta,

Jeremia 31:3 ALB Bible Verse Image
Jeremia 31:3 (ALB) »
Shumë kohë më parë Zoti m’u shfaq duke thënë: "Po, të kam dashur me një dashuri të përjetshme; prandaj të kam tërhequr me dashamirësi.

Jeremia 30:10 ALB Bible Verse Image
Jeremia 30:10 (ALB) »
Ti, pra, o shërbëtori im Jakob, mos ki frikë," thotë Zoti; "mos u tremb, o Izrael, sepse, ja, unë do të të shpëtoj nga vendi i largët dhe pasardhësit e tu nga vendi i robërisë së tyre. Jakobi do të kthehet, do të prehet, do të jetë i qetë dhe askush nuk do ta trembë më.

Zakaria 8:19 ALB Bible Verse Image
Zakaria 8:19 (ALB) »
"Kështu thotë Zoti i ushtrive: Agjërimi i muajit të katërt, agjërimi i të pestit, agjërimi i të shtatit dhe agjërimi i të dhjetit do të bëhen për shtëpinë e Judës një periudhë gëzimi, hareje dhe festash të gëzuara; prandaj duajeni të vërtetën dhe paqen".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 1:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 1:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 1:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 1:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 1:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 1:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 1:13 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 1:13 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 1:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 1:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 1:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 1:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 1:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 1:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 1:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 1:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 1:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 1:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 1:13 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 1:13 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 1:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »