Zakaria 11:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 11:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 11:2 ALB - Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse - Bible Verse Picture

Zakaria 11:2 ALB

Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse drurët madhështorë janë shkatërruar. Këlthisni, lisa të Bashanit, sepse pylli i padepërtueshëm është rrëzuar.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 11:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 11:1 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 11:2 ALB - Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 11:2 ALB - Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 11:2 ALB - Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 11:2 ALB - Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 11:2 ALB - Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 11:2 ALB - Vajto, selvi, sepse kedri ka rënë, sepse - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 11:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 11:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 10:33 ALB Bible Verse Image
Isaia 10:33 (ALB) »
Ja, Zoti, Zoti i ushtrive, do t’i këpusë degët me dhunë të tmerrshme; më të lartat do të priten; më krenarët do të ulen.

Isaia 2:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:12 (ALB) »
Sepse dita e Zotit të ushtrive do të vijë kundër çdo gjëje krenare dhe kryelartë dhe kundër çdo gjëje që ngrihet, për ta ulur,

Isaia 32:15 ALB Bible Verse Image
Isaia 32:15 (ALB) »
deri sa mbi ne të përhapet Fryma nga lart, shkretëtira të bëhet pemishte dhe pemishtja të konsiderohet si një pyll.

Ezekieli 31:17 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 31:17 (ALB) »
Edhe ata zbritën bashkë me të në Sheol në mes të atyre që u vranë nga shpata, po, ata që ishin krahu i tij dhe qëndronin në hijen e tij në mes të kombeve.

Ezekieli 20:46 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 20:46 (ALB) »
"Bir njeriu, kthe fytyrën nga jugu, fol hapur kundër jugut dhe profetizo kundër pyllit të fushës, Negevit,

Ezekieli 31:2 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 31:2 (ALB) »
"Bir njeriu, i thuaj Faraonit, mbretit të Egjiptit dhe turmës së tij: Kujt i ngjet ti në madhështinë tënde?

Amosi 6:1 ALB Bible Verse Image
Amosi 6:1 (ALB) »
Mjerë ata që jetojnë në bollëk në Sion dhe që e ndjejnë veten të sigurt në malin e Samarias, njerëz të parisë të ballit të kombeve, ku po shkon shtëpia e Izraelit.

Nahumi 3:8 ALB Bible Verse Image
Nahumi 3:8 (ALB) »
A je më e bukur se No-Amoni, që ndodhet midis kanaleve të Nilit, i rrethuar nga ujërat dhe që e kishte detin si ledh dhe detin si mur?

Luka 23:31 ALB Bible Verse Image
Luka 23:31 (ALB) »
Sepse, në se bëhet kështu me drurin e njomë, ç’do të bëhet me të thatin?".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 11:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 11:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 11:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 11:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 11:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 11:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 11:2 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 11:2 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 11:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 11:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 11:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 11:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 11:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 11:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 11:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 11:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 11:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 11:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 11:2 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 11:2 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 11:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »