Zakaria 9:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 9:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 9:8 ALB - Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta - Bible Verse Picture

Zakaria 9:8 ALB

Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta mbrojtur nga çfarëdo ushtrie, nga kush shkon dhe kush vjen; asnjë shtypës nuk do të kalojë më nga ata, sepse tani pashë vetë me sytë e mi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 9:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 9:7 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 9:8 ALB - Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 9:8 ALB - Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 9:8 ALB - Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 9:8 ALB - Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 9:8 ALB - Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 9:8 ALB - Do të fushoj rreth shtëpisë sime për ta - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 9:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 9:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 54:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 54:14 (ALB) »
Ti do të vendosesh ngultas në drejtësi; do të jesh larg nga shtypja, sepse nuk duhet të trëmbesh më edhe nga tmerri, sepse nuk do të të afrohet më ty.

Isaia 52:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 52:1 (ALB) »
Rizgjohu, rizgjohu, rivishu me forcën tënde, o Sion; vish rrobat e tua të mrekullueshme, o Jeruzalem, qytet i shenjtë! Sepse nuk do të hyjnë më te ti i parrethpreri dhe i papastri.

Isaia 60:18 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:18 (ALB) »
Nuk do të dëgjohet të flitet më për dhunë në vendin tënd, as për shkatërrime dhe rrënoja brenda kufijve të tu; por do t’i quash muret e tua Shpëtimm" dhe portat e tua "Lavdërim".

Joeli 3:16 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:16 (ALB) »
Zoti do të vrumbullojë nga Sioni dhe do të bëjë që t’i dëgjohet zëri nga Jeruzalemi, aq sa qiejt dhe toka do të dridhen. Por Zoti do të jetë një strehë për popullin e tij dhe një fortesë për bijtë e Izraelit.

Ezekieli 39:29 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 39:29 (ALB) »
Nuk do t’ua fsheh më fytyrën time, sepse do ta përhap Frymën time mbi shtëpinë e Izraelit," thotë Zoti, Zoti.

Jeremia 31:12 ALB Bible Verse Image
Jeremia 31:12 (ALB) »
Ata do të vijnë dhe do të këndojnë me gëzim në lartësitë e Sionit, do të vërshojnë drejt të mirave të Zotit, drejt grurit, verës dhe vajit, dhe drejt atyre që kanë lindur në kope dhe në grigjë; jeta e tyre do të jetë si një kopsht i vaditur dhe nuk do të vuajnë më.

Amosi 9:15 ALB Bible Verse Image
Amosi 9:15 (ALB) »
Unë do t’i mbjell në tokën e tyre dhe nuk do të çrrënjosen kurrë më nga toka që u kam dhënë atyre, thotë Zoti, Perëndia yt".

Isaia 31:5 ALB Bible Verse Image
Isaia 31:5 (ALB) »
Ashtu si zogjtë fluturojnë mbi të vegjëlit e tyre, kështu Zoti i ushtrive do të mbrojë Jeruzalemin, do ta mbrojë dhe do ta çlirojë, do ta kursejë dhe do ta shpëtojë".

Isaia 52:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 52:12 (ALB) »
Sepse ju nuk do të niseni me nxitim dhe nuk do të shkoni me turr, sepse Zoti do të ecë para jush, Perëndia i Izraelit do të jetë praparoja juaj.

Zanafilla 32:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:1 (ALB) »
Ndërsa Jakobi vazhdonte rrugën e tij, i dolën përpara engjëj të Perëndisë.

Psalmet 72:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 72:4 (ALB) »
Ai do t’u sigurojë drejtësi të pikëlluarve të popullit, do të shpëtojë bijtë e nevojtarëve dhe do të dërrmojë shtypësin.

2 Samuelit 16:12 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 16:12 (ALB) »
Ndoshta Zoti do ta shohë hidhërimin tim dhe do të më bëjë të mira në vend të mallkimeve që më drejton sot".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 9:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 9:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 9:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 9:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 9:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 9:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 9:8 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 9:8 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 9:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 9:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 9:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 9:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 9:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 9:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 9:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 9:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 9:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 9:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 9:8 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 9:8 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 9:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »