Zakaria 2:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 2:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 2:12 ALB - Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si - Bible Verse Picture

Zakaria 2:12 ALB

Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si trashëgimi të tij në tokën e shenjtë dhe do të zgjedhë akoma Jeruzalemin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 2:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 2:11 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 2:12 ALB - Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 2:12 ALB - Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 2:12 ALB - Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 2:12 ALB - Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 2:12 ALB - Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 2:12 ALB - Dhe Zoti do të marrë në zotërim Judën si - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 2:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 2:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 1:17 ALB Bible Verse Image
Zakaria 1:17 (ALB) »
Bërtit akoma dhe thuaj: "Kështu thotë Zoti i ushtrive: Qytetet e mia do të jenë plot e përplot me pasuri; Zoti do të ngushëllojë akoma Sionin dhe do të zgjedhë akoma Jeruzalemin"".

Ligji i Përtërirë 32:9 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 32:9 (ALB) »
Me qenë se pjesa e Zotit është populli i tij, Jakobi është pjesa e trashëgimisë së tij.

Jeremia 10:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 10:16 (ALB) »
Pjesa e Jakobit nuk është si ata, sepse Ai ka formuar tërë gjërat, dhe Izraeli është fisi i trashëgimisë së tij. Emri i tij është Zot i ushtrive."

Psalmet 33:12 ALB Bible Verse Image
Psalmet 33:12 (ALB) »
Lum ai komb që ka Perëndinë Zotin; lum populli që ai ka zgjedhur për trashëgim të tij.

Eksodi 19:5 ALB Bible Verse Image
Eksodi 19:5 (ALB) »
Prandaj, në qoftë se do ta dëgjoni me vëmendje zërin tim dhe zbatoni besëlidhjen time, do të jeni thesari im i veçantë ndërmjet tërë popujve, sepse gjithë toka është imja.

Psalmet 135:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 135:4 (ALB) »
Sepse Zoti ka zgjedhur për vete Jakobin, dhe Izraelin si thesar të tij të veçantë.

Psalmet 82:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 82:8 (ALB) »
Çohu, o Perëndi, gjyko tokën, sepse ti do të trashëgosh tërë kombet.

Isaia 41:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:9 (ALB) »
ty që të mora nga skajet e tokës, që kam thirrur nga cepat më të largëta të saj dhe të kam thënë: "Ti je shërbëtori im, të kam zgjedhur dhe nuk të kam hedhur poshtë".

Jeremia 51:19 ALB Bible Verse Image
Jeremia 51:19 (ALB) »
Trashëgimia e Jakobit nuk është si ata, sepse ai ka sajuar tërë gjërat, dhe Izraeli është fisi i trashëgimisë së tij. Emri i tij është Zoti i ushtrive.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 2:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 2:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 2:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 2:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 2:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 2:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 2:12 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 2:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 2:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 2:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 2:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 2:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 2:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 2:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 2:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 2:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 2:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 2:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 2:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 2:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 2:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »