Zakaria 2:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 2:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 2:10 ALB - Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e - Bible Verse Picture

Zakaria 2:10 ALB

Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e Sionit, sepse ja, unë do të vij, të banoj midis teje," thotë Zoti.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 2:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 2:9 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 2:10 ALB - Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 2:10 ALB - Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 2:10 ALB - Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 2:10 ALB - Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 2:10 ALB - Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 2:10 ALB - Lësho klithma gëzimi, gëzohu, o bijë e - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 2:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 2:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 8:3 ALB Bible Verse Image
Zakaria 8:3 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Unë do të kthehem në Sion dhe do të banoj në mes të Jeruzalemit. Jeruzalemin do ta quajnë Qytet të besnikërisë dhe malin e Zotit të ushtrive, mal të shenjtërisë".

Ezekieli 37:27 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 37:27 (ALB) »
Banesa ime do të jetë pranë tyre; po, po unë do të jem Perëndia i tyre dhe ata do të jenë populli im.

Mateu 28:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:20 (ALB) »
dhe duke i mësuar të zbatojnë të gjitha gjërat që unë ju kam urdhëruar. Dhe ja, unë jam me ju gjithë ditët, deri në mbarim të botës. Amen.”

Sofonia 3:17 ALB Bible Verse Image
Sofonia 3:17 (ALB) »
Zoti, Perëndia yt, në mes teje është i fuqishmi që shpëton. Ai do të mbushet me gëzim për ty, në dashurinë e tij do qëndrojë në heshtje, do të gëzohet për ty me britma gëzimi.

Sofonia 3:14 ALB Bible Verse Image
Sofonia 3:14 (ALB) »
Lësho britma gëzimi, o bijë e Sionit, lësho britma hareje, o Izrael! Gëzohu dhe ngazëllo me gjithë zemër, o bijë e Jeruzalemit!

Levitiku 26:12 ALB Bible Verse Image
Levitiku 26:12 (ALB) »
Do të eci midis jush dhe do të jem Perëndia juaj, dhe ju do të jeni populli im.

Zakaria 9:9 ALB Bible Verse Image
Zakaria 9:9 (ALB) »
Ngazëllo me të madhe, o bijë e Sionit, lësho britma gëzimi, o bijë e Jeruzalemit! Ja, mbreti yt po të vjen; ai është i drejtë dhe sjell shpëtimin, i përulur dhe i hipur mbi një gomar, mbi një gomar të ri.

Gjoni 1:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:14 (ALB) »
Dhe Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne; dhe ne soditëm lavdinë e tij, si lavdia e të vetëmlindurit prej Atit, plot hir e të vërtetë.

Gjoni 14:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:23 (ALB) »
Jezusi u përgjigj dhe i tha: “Nëse ndokush më do, do ta zbatojë fjalën time; edhe Ati im do ta dojë dhe ne do të vijmë tek ai dhe do të bëjmë banesën tek ai.

2 Korintasve 6:15 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:15 (ALB) »
Dhe ç’harmoni ka Krishti me Belialin? Ose ç’pjesë ka besimtari me jobesimtarin?

Zbulesa 21:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:3 (ALB) »
Dhe dëgjova një zë të madh nga qielli që thoshte: “Ja tabernakulli i Perëndisë me njerëzit! Dhe ai do të banojë me ta; edhe ata do të jenë populli i tij dhe vetë Perëndia do të jetë bashkë me ta, Perëndi e tyre.

Jeremia 30:19 ALB Bible Verse Image
Jeremia 30:19 (ALB) »
Prej andej do të dalin këngë falënderimi dhe zëra njerëzish që festojnë; unë do t’i shumoj dhe jo t’i pakësoj; do t’i bëj të nderuar dhe nuk do të poshtërohen më.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 2:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 2:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 2:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 2:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 2:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 2:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 2:10 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 2:10 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 2:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 2:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 2:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 2:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 2:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 2:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 2:10 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 2:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 2:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 2:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 2:10 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 2:10 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 2:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »